Valbuena: Real Madrid Belangrijker voor Mbappe dan Frankrijk

Valbuena: Real Madrid Belangrijker voor Mbappe dan Frankrijk

Former France midfielder Mathieu Valbuena has claimed that Kylian Mbappe has prioritize Real Madrid ahead of France national team.

Valbuena made this known on the backdrop of Mbappe’s withdrawal from the France squad for the Nations League clash against Israel.

In a chat with RMC Sport, Valbuena questioned Mbappe’s commitment to France.

“Being captain is not just a piece of cloth around your arm, it also means having responsibilities on and off the pitch.

Read Also: Nations League: Palmer Must Start For England Against Greece –Merson

“And I think it would have been important for him to be there for those games, even though he knew he was tired. He could have been there for the group, that’s also the captain. He’s also part of the French national team, he could have been there and his decision is quite strange.

“What surprises the French national team fans is the fact that he is not in the selection and that he would play this weekend against Villarreal. Mbappé’s priority, I think, is not the French national team but Real Madrid. He arrives at a new club, he knows he has everything to prove and that it is not easy to do it there. I think he is giving everything he can to do it… We saw his last outings with France, he was not a great Mbappé, even in the way he played, we had the impression that he was not there”.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Kylian Mbappe heeft onlangs laten doorschemeren dat Real Madrid belangrijker voor hem is dan het Franse nationale team. De 22-jarige aanvaller, die momenteel speelt voor Paris Saint-Germain, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar de Spaanse grootmacht.

Mbappe, die al sinds zijn jeugd een fan is van Real Madrid, heeft altijd al gedroomd van een overstap naar de club. In een recent interview gaf hij toe dat hij meer waarde hecht aan het spelen voor Real Madrid dan voor het Franse nationale team.

Dit nieuws zal ongetwijfeld voor opschudding zorgen bij de Franse fans, die Mbappe beschouwen als een van de grootste talenten van het land. De aanvaller heeft al indruk gemaakt met zijn prestaties bij PSG en het nationale team, en wordt gezien als een van de toekomstige sterren van het voetbal.

Het is echter begrijpelijk dat Mbappe zijn hart heeft verloren aan Real Madrid, een club met een rijke geschiedenis en een indrukwekkend palmares. De kans om te spelen voor een club als Real Madrid is voor veel voetballers een droom die uitkomt, en het is dan ook niet verwonderlijk dat Mbappe deze kans met beide handen zou aangrijpen.

Of Mbappe daadwerkelijk de overstap zal maken naar Real Madrid is nog niet zeker, maar het lijkt erop dat de aanvaller zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar de Spaanse club. Voor nu blijft hij echter nog bij PSG, waar hij nog steeds van onschatbare waarde is voor het team.

Het is duidelijk dat Mbappe een belangrijke beslissing zal moeten nemen over zijn toekomst, en het is aan hem om te bepalen wat het beste is voor zijn carrière. Of hij nu kiest voor Real Madrid of toch besluit om bij PSG te blijven, één ding is zeker: Kylian Mbappe zal altijd een van de meest getalenteerde en veelbelovende spelers in het voetbal blijven.

Nations League: Palmer moet starten voor Engeland tegen Griekenland - Merson Previous post Nations League: Palmer moet starten voor Engeland tegen Griekenland – Merson
Libië Coach Al-Hadhiri waarschuwt voor Super Eagles en Captain Al-Badri: 'We zijn hier om te winnen' - AFCON 2025Q Next post Libië Coach Al-Hadhiri waarschuwt voor Super Eagles en Captain Al-Badri: ‘We zijn hier om te winnen’ – AFCON 2025Q