2025 AFCON-kwalificatie: Libië- wedstrijd zal niet gemakkelijk zijn voor de Eagles – Simon

2025 AFCON-kwalificatie: Libië- wedstrijd zal niet gemakkelijk zijn voor de Eagles - Simon

Ahead of Friday’s 2025 Africa Cup of Nations qualifiers, Super Eagles winger Moses Simon has warned that Libya will not come easy for Nigeria.

The three-time AFCON champions will host Libya at the Godswill Akpabio International Stadium in Uyo, as their team hopes to pick up the maximum points.

Read Also: AFCON 2025Q: What We Plan To Do Against Libya —Ejuke

Speaking with Onrise TV, the Nantes star stated that the Super Eagles will do their very best to get the victory against Libya.

“A lot of people will say the game will be easy, but we all know no game is easy in Africa, even at your club,” Simon told Onrise TV.

“We just need to fight and try to do our best to have the victory.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup of Nations (AFCON) in 2025 tussen Libië en Nigeria belooft een spannende en uitdagende wedstrijd te worden. De Nigeriaanse nationale ploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, zal het niet gemakkelijk hebben tegen hun tegenstanders uit Libië.

Libië heeft de afgelopen jaren een sterke opkomst gezien in het Afrikaanse voetbal. Het team heeft indrukwekkende prestaties geleverd in internationale toernooien en heeft bewezen een geduchte tegenstander te zijn voor elk team. Met getalenteerde spelers en een solide tactiek, zullen de Libische spelers zeker een uitdaging vormen voor de Eagles.

De Nigeriaanse ploeg, onder leiding van coach Gernot Rohr, zal moeten laten zien wat ze waard zijn om zich te kwalificeren voor de AFCON in 2025. Met spelers als Victor Osimhen, Wilfred Ndidi en Alex Iwobi in de gelederen, heeft Nigeria zeker het talent om te concurreren op het hoogste niveau van het Afrikaanse voetbal.

De wedstrijd tussen Libië en Nigeria zal niet alleen een strijd op het veld zijn, maar ook een test van karakter en doorzettingsvermogen voor beide teams. Beide landen zullen er alles aan doen om zich te kwalificeren voor de prestigieuze AFCON en zullen strijden tot het laatste fluitsignaal.

Voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar deze wedstrijd en kunnen verwachten dat er veel spanning en sensatie zal zijn op het veld. Het belooft een onvergetelijke wedstrijd te worden tussen twee sterke Afrikaanse voetbalnatie’s.

Kortom, de AFCON-kwalificatiewedstrijd tussen Libië en Nigeria in 2025 zal een uitdagende en spannende wedstrijd zijn voor de Eagles. Voetbalfans kunnen zich verheugen op een intense strijd tussen twee getalenteerde teams die alles zullen geven om zich te kwalificeren voor het prestigieuze toernooi.

Wat we van plan zijn tegen Libië - AFCON 2025Q: Ejuke Previous post Wat we van plan zijn tegen Libië – AFCON 2025Q: Ejuke
2025 AFCON-kwalificatie: Libië zal niet ontsnappen aan nederlaag in Uyo - Boniface Next post 2025 AFCON-kwalificatie: Libië zal niet ontsnappen aan nederlaag in Uyo – Boniface