Cruff: Yamal Niet Op Hetzelfde Niveau Als Messi

Cruff: Yamal Niet Op Hetzelfde Niveau Als Messi

Former Barcelona sports chief Jordi Cruyff believes Lamine Yamal is not in the same level with Lionel Messi.

In a chat with Radio Marca, Cruff stated that the Spanish international still has a long career ahead of him.

“He’s a different player, with a different talent, with a lot of personality for his age.

Read Also: 2025 AFCONQ: Super Eagles Can’t Afford To Underestimate Libya  –Dele-Bashiru

“From day one, he hasn’t been afraid of ‘give me the ball, I’ll make my move’ and the truth is that if injuries don’t affect him, he’s obviously a player who will mark an era, but to say that he’s going to be a Messi… We’ll know when he’s 30.”

On Andrés Iniesta, who retired this week, Cruyff also said: “He is a very elegant person, it is no coincidence that he is one of the few footballers who has received a standing ovation from opposing fans in every stadium he has stepped into, even if he has been substituted. For me, that is a sign that people appreciate the person of Andrés Iniesta.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Het is geen geheim dat Lionel Messi wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden. Zijn ongeëvenaarde talent, techniek en consistentie op het veld hebben hem talloze prijzen en onderscheidingen opgeleverd, waaronder zes Ballon d’Or-titels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat elke speler die wordt vergeleken met Messi, hoge verwachtingen en kritiek zal moeten trotseren.

Een van de spelers die vaak in verband wordt gebracht met Messi is Cruff Yamal, een jonge voetballer die bekend staat om zijn snelheid, dribbelvaardigheden en doelpunten. Hoewel Yamal wordt geprezen om zijn potentieel en talent, is het belangrijk om te benadrukken dat hij nog niet op hetzelfde niveau staat als Messi.

Messi heeft zichzelf bewezen op het hoogste niveau van het voetbal, zowel op clubniveau met FC Barcelona als op internationaal niveau met het Argentijnse nationale team. Zijn vermogen om wedstrijden te domineren, doelpunten te maken en zijn teamgenoten beter te maken, is ongeëvenaard. Yamal heeft nog een lange weg te gaan om dat niveau van consistentie en dominantie te bereiken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat Messi een unieke speler is, met een unieke set vaardigheden en kwaliteiten die hem onderscheiden van andere spelers. Het is niet eerlijk om Yamal te vergelijken met Messi op basis van hun verschillende speelstijlen en ervaringen.

Dat gezegd hebbende, betekent dit niet dat Yamal niet kan uitgroeien tot een topvoetballer in de toekomst. Met hard werken, toewijding en de juiste begeleiding kan hij zijn potentieel waarmaken en misschien zelfs in de buurt komen van het niveau van Messi.

In plaats van Yamal te vergelijken met Messi, is het belangrijk om zijn eigen ontwikkeling en prestaties te waarderen. Hij heeft al laten zien dat hij een getalenteerde speler is met veelbelovende vaardigheden. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kan hij zijn eigen weg banen naar succes in het voetbalwereld.

Kortom, Cruff Yamal mag dan nog niet op hetzelfde niveau staan als Messi, maar hij heeft zeker het potentieel om een ​​grote speler te worden in de toekomst. Het is belangrijk om geduldig te zijn en hem de tijd te geven om te groeien en zich te ontwikkelen als voetballer. Wie weet wat de toekomst voor hem in petto heeft.

2025 AFCON-kwalificatie: Super Eagles kunnen zich niet veroorloven om Libië te onderschatten - Dele-Bashiru Previous post 2025 AFCON-kwalificatie: Super Eagles kunnen zich niet veroorloven om Libië te onderschatten – Dele-Bashiru
Temple Emekayi benoemd tot nieuwe aanvoerder van Rivers United in de NPFL Next post Temple Emekayi benoemd tot nieuwe aanvoerder van Rivers United in de NPFL