Carney: Super Falcons kunnen Engeland niet tegenhouden om het WK Vrouwen 2023 te winnen

Carney: Super Falcons kunnen Engeland niet tegenhouden om het WK Vrouwen 2023 te winnen

Carney: Super Falcons kunnen Engeland niet tegenhouden om het WK Vrouwen 2023 te winnen

Voormalig Engels internationaal voetballer Karen Carney heeft haar vertrouwen uitgesproken in het Engelse nationale vrouwenvoetbalteam, ook wel bekend als de Lionesses, om het WK Vrouwen 2023 te winnen. Carney gelooft dat zelfs de sterke Nigeriaanse ploeg, de Super Falcons, niet in staat zal zijn om Engeland te stoppen.

Carney, die 144 keer voor Engeland uitkwam en deelnam aan vier Europese kampioenschappen en twee wereldbekers, heeft een schat aan ervaring in het vrouwenvoetbal. Ze is nu een gerespecteerde analist en commentator en haar mening wordt hoog aangeschreven in de voetbalwereld.

In een recent interview sprak Carney haar bewondering uit voor de Super Falcons van Nigeria, die bekend staan om hun fysieke kracht en technische vaardigheden. Ze erkende dat Nigeria een sterke tegenstander zal zijn, maar benadrukte dat Engeland over de kwaliteiten beschikt om hen te verslaan.

Carney wees op de progressie die het Engelse vrouwenvoetbal de afgelopen jaren heeft geboekt. Het team bereikte de halve finales van het WK Vrouwen 2019 en behaalde een vierde plaats, hun beste prestatie ooit op een wereldkampioenschap. Ze gelooft dat deze ervaring en het groeiende talent in het team hen in staat zullen stellen om het WK Vrouwen 2023 te domineren.

De voormalige Engelse international benadrukte ook de sterke punten van het Engelse team. Ze prees de technische vaardigheden van spelers zoals Lucy Bronze, Fran Kirby en Beth Mead, evenals de leiderschapskwaliteiten van aanvoerder Steph Houghton. Carney is ervan overtuigd dat deze spelers, samen met andere getalenteerde teamgenoten, een formidabele kracht zullen vormen tijdens het toernooi.

Carney erkende echter dat het WK Vrouwen 2023 geen gemakkelijke taak zal zijn voor Engeland. Ze wees op andere sterke teams zoals de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk, die allemaal bekend staan om hun succes in het vrouwenvoetbal. Maar ze blijft optimistisch over de kansen van Engeland en gelooft dat ze de juiste mix van talent, ervaring en vastberadenheid hebben om het toernooi te winnen.

Als analist en commentator zal Carney ongetwijfeld nauwlettend volgen hoe de Lionesses zich voorbereiden op het WK Vrouwen 2023 en hoe ze presteren tijdens het toernooi. Haar vertrouwen in het team zal ongetwijfeld een bron van inspiratie zijn voor de spelers en fans van het Engelse vrouwenvoetbal.

Al met al is Karen Carney ervan overtuigd dat de Super Falcons van Nigeria niet in staat zullen zijn om Engeland tegen te houden om het WK Vrouwen 2023 te winnen. Met een groeiend talent in het team en een sterke progressie in het vrouwenvoetbal, gelooft ze dat Engeland de capaciteiten heeft om het toernooi te domineren en de felbegeerde titel mee naar huis te nemen. Het zal interessant zijn om te zien of haar voorspelling uitkomt en of de Lionesses inderdaad de wereld zullen veroveren in 2023.

Bassey scoort winnende goal in Fulham's overwinning tegen Hoffenheim tijdens vriendschappelijke wedstrijd voor het seizoen Previous post Bassey scoort winnende goal in Fulham’s overwinning tegen Hoffenheim tijdens vriendschappelijke wedstrijd voor het seizoen
Nationwide League One tekent MoU met Ikukuoma Sports Development Foundation voor sponsoring van U19 Super Cup Next post Nationwide League One tekent MoU met Ikukuoma Sports Development Foundation voor sponsoring van U19 Super Cup