Roma overweegt bod in januari op Aina

Roma overweegt bod in januari op Aina

AS Roma are considering a January bid for Nottingham Forest defender Ola Aina.

The Giallorossi are looking to bring in a new full-back to challenge Zeki Celik, with Saud Abdulhamid yet to settle down at the club.

Aina signed a new one-year contract extension with Premier League club Nottingham Forest in the summer.

With his contract set to expire next summer, Roma hope he will be available for a reduced transfer fee during the winter transfer window.

Read Also:CHAN 2024 Qualifier: Nigeria, Ghana Set For Fiery Showdown

According to report, Roma will need from €12m to €15m to secure the defender’s signature.

Nottingham Forest are also hoping to tie down the Nigeria international to a new contract.

Aina once had stint in Italy with Torino.

He scored two goals and provided seven assists in 113 appearances for Torino.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

AS Roma overweegt om in januari een bod uit te brengen op de Nigeriaanse verdediger Ola Aina. De 24-jarige speler staat momenteel onder contract bij Fulham, maar Roma ziet hem als een potentiële versterking voor hun verdediging.

Aina begon zijn carrière bij Chelsea, waar hij werd opgeleid in de jeugdacademie. Hij maakte zijn debuut voor het eerste elftal in 2016, maar slaagde er niet in om een vaste basisplaats te veroveren. Daarom werd hij uitgeleend aan verschillende clubs, waaronder Hull City en Torino, voordat hij in 2020 een permanente transfer naar Fulham maakte.

Met zijn snelheid, kracht en technische vaardigheden heeft Aina indruk gemaakt in de Premier League en wordt hij gezien als een veelbelovende verdediger. Roma, die momenteel op zoek is naar versterkingen in de verdediging, ziet hem als een goede aanwinst voor het team.

Het is nog niet bekend hoeveel Roma bereid is te betalen voor Aina, maar Fulham zal waarschijnlijk een aanzienlijke transfersom eisen voor de Nigeriaanse international. Het is ook mogelijk dat andere clubs interesse tonen in Aina, waardoor Roma snel moet handelen om hem binnen te halen.

Als het bod van Roma succesvol is, zou Aina herenigd worden met zijn voormalige Chelsea-teamgenoot Tammy Abraham, die eerder deze zomer naar de Italiaanse club verhuisde. Samen zouden ze een sterke aanvulling vormen op de verdediging van Roma en kunnen helpen om de club naar succes te leiden in zowel de Serie A als de Europa League.

Al met al lijkt het erop dat Roma serieus overweegt om een bod uit te brengen op Ola Aina en het zal interessant zijn om te zien hoe deze transfer zich zal ontwikkelen in de komende weken.

Lewandowski: Szczesny zal zich snel aanpassen bij Barca Previous post Lewandowski: Szczesny zal zich snel aanpassen bij Barca
Potentiële wereldtopper: Palmer heeft de potentie om 's werelds beste speler te worden - Madueke Next post Potentiële wereldtopper: Palmer heeft de potentie om ‘s werelds beste speler te worden – Madueke