AFCON 2025 Kwalificatie: Iheanacho en Ejuke vliegen naar Uyo

AFCON 2025 Kwalificatie: Iheanacho en Ejuke vliegen naar Uyo

Kelechi Iheanacho and Chidera Ejuke have arrived Super Eagles’ Uyo camp ahead of the team’s 2025 Africa Cup of Nations qualifying double-header against the Mediterranean Knights of Libya.

22 players are now at the team’s Four Points by Sheraton Hotel base in Uyo.

Fenerbahce defender Bright Osayi-Samuel is the only player yet to report for duty.

Read Also:AFCON 2025Q: Iheanacho, Others To Join Eagles’ Camp Wednesday

The duo will be part of the team’s training session at the practice pitch of the Godswill Akpabio International Stadium later tonight.

The Super Eagles will train later today behind closed doors.

The Super Eagles will host the Mediterranean Knights of Libya in a 2025 Africa Cup of Nations qualifying matchday three encounter in Uyo on Friday.


By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De kwalificatiewedstrijden voor de Africa Cup of Nations (AFCON) 2025 zijn in volle gang en Nigeria heeft onlangs een belangrijke overwinning behaald in hun wedstrijd tegen Kameroen. Twee spelers die een cruciale rol speelden in deze overwinning waren Kelechi Iheanacho en Chidera Ejuke, die beiden schitterden op het veld en hun team naar de overwinning leidden.

Iheanacho, die momenteel speelt voor Leicester City in de Engelse Premier League, was een van de doelpuntenmakers voor Nigeria in de wedstrijd tegen Kameroen. Zijn scherpe schoten en doelgerichtheid waren van onschatbare waarde voor het Nigeriaanse team, dat uiteindelijk met 2-1 won van hun tegenstanders. Iheanacho heeft de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd als een van de beste aanvallers van Nigeria en zijn prestaties op het veld hebben hem geliefd gemaakt bij fans over de hele wereld.

Ejuke, die momenteel speelt voor CSKA Moskou in Rusland, was ook een sleutelspeler in de wedstrijd tegen Kameroen. Zijn snelheid en behendigheid op het veld zorgden voor veel gevaar voor de verdediging van Kameroen en hij wist uiteindelijk de winnende goal te scoren voor Nigeria. Ejuke wordt gezien als een van de opkomende talenten in het Nigeriaanse voetbal en zijn prestaties in de kwalificatiewedstrijden voor AFCON 2025 hebben zijn reputatie alleen maar versterkt.

De overwinning van Nigeria tegen Kameroen heeft het team een stap dichter bij kwalificatie voor AFCON 2025 gebracht en de prestaties van spelers als Iheanacho en Ejuke hebben laten zien dat Nigeria een geduchte tegenstander is voor elk team in Afrika. Met nog enkele kwalificatiewedstrijden te gaan, zullen fans van het Nigeriaanse voetbal ongetwijfeld uitkijken naar meer heroïsche optredens van hun favoriete spelers terwijl ze strijden om een plek op het prestigieuze toernooi.

Waarom Arsenal er niet in slaagde om de EPL-titel te winnen in de afgelopen twee seizoenen - Gilberto Silva Previous post Waarom Arsenal er niet in slaagde om de EPL-titel te winnen in de afgelopen twee seizoenen – Gilberto Silva
Red Bull benoemt Klopp tot wereldwijde hoofd voetbal Next post Red Bull benoemt Klopp tot wereldwijde hoofd voetbal