Gemiste kans: Ik had deel moeten uitmaken van het Engelse Euro 2024-team – Grealish

Gemiste kans: Ik had deel moeten uitmaken van het Engelse Euro 2024-team - Grealish

Manchester City midfielder Jack Grealish has disclosed that he felt so devastated not to be part of the England Euro 2024 squad.

Recall that Grealish was snubbed by former Three Lions manager Gareth Southgate for the competition.

However, having lost to Spain in the final, Grealish feels that his presence could have lifted the team to another level.

Read Also: Inter Milan Tried To Sign Me — Okoye

“I think everyone can imagine I was absolutely devastated. It was probably one of the most difficult periods of my life. I think my whole career has been a lot of ups and downs, but, yeah, that was definitely right up there in terms of the downs. I’ll be honest with you, I didn’t really agree with it because it’s just me, you know…

“I felt like I didn’t have the best season. You look at some players, for example, in my position, even the likes of Phil Foden, Anthony Gordon, Jarrod Bowen, people like this, they scored a lot of goals, which 100 per cent I agree with. But I just know that my game is not just about goals. I think I give so much more to the team than just goals

“So, yeah, you know, you asked me do I think I should have gone? And I still think that, yeah, I should have, but obviously it wasn’t meant to be.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Jack Grealish, de getalenteerde Engelse voetballer die momenteel speelt voor Aston Villa, heeft onlangs toegegeven dat hij het als een gemiste kans beschouwt dat hij geen deel uitmaakt van het Engelse Euro 2024-team. De 26-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en wordt beschouwd als een van de beste spelers in de Premier League.

Grealish heeft in een recent interview aangegeven dat hij teleurgesteld is dat hij niet geselecteerd is voor het nationale team voor het Europees kampioenschap van 2024. Hij gelooft dat hij een waardevolle bijdrage had kunnen leveren aan het team en dat hij het niveau van het Engelse voetbal op internationaal niveau had kunnen verhogen.

De beslissing om Grealish niet op te nemen in het Engelse Euro 2024-team is controversieel geweest en heeft tot veel discussie geleid onder fans en experts. Sommigen zijn van mening dat zijn creativiteit en technische vaardigheden een toevoeging zouden zijn geweest aan het team, terwijl anderen denken dat zijn speelstijl niet goed zou passen bij de tactiek van de bondscoach.

Grealish zelf blijft echter positief en vastberaden om zijn plaats in het nationale team te verdienen. Hij blijft hard werken op het veld en hoopt dat zijn prestaties hem uiteindelijk zullen helpen om weer in aanmerking te komen voor selectie.

Het is duidelijk dat Grealish een passie heeft voor het vertegenwoordigen van zijn land en dat hij er alles aan zal doen om zijn droom waar te maken. Hoewel hij momenteel niet deel uitmaakt van het Engelse Euro 2024-team, blijft hij vastberaden om zijn talenten te laten zien en te bewijzen dat hij thuishoort op het hoogste niveau van het internationale voetbal.

Inter Milan probeerde me te tekenen - Okoye Previous post Inter Milan probeerde me te tekenen – Okoye
Waarom Arsenal er niet in slaagde om de EPL-titel te winnen in de afgelopen twee seizoenen - Gilberto Silva Next post Waarom Arsenal er niet in slaagde om de EPL-titel te winnen in de afgelopen twee seizoenen – Gilberto Silva