Mbappe wint de speler van de maand award van Real Madrid voor september

Mbappe wint de speler van de maand award van Real Madrid voor september

French captain Kylian Mbappe has won Real Madrid’s Player of the Month award for his September performances.

Mbappe, who joined Madrid in the summer, beat Vinicius Junior, Rodrygo, Dani Carvajal and Eder Militao for the prize.

The former Paris Saint-Germain star scored in all five of the Whites’ games he was available for last month.

He scored twice against Real Betis and once against Real Sociedad, Stuttgart, Espanyol and Alaves each.

Overall, the 25-year-old has seven goals and one assist in 11 appearances for the Spanish giants.

In August, the prize was won by Uruguayan midfielder Federico Valverde.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Kylian Mbappe heeft de speler van de maand award van Real Madrid gewonnen voor de maand september. De Franse aanvaller heeft indruk gemaakt sinds zijn transfer van Paris Saint-Germain naar de Spaanse club afgelopen zomer.

Mbappe heeft een vliegende start gemaakt bij Real Madrid en heeft al verschillende belangrijke doelpunten gescoord in de competitie en in de Champions League. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid hebben hem geliefd gemaakt bij de fans en hebben bijgedragen aan het succes van het team.

De 22-jarige speler heeft laten zien dat hij een belangrijke aanwinst is voor Real Madrid en heeft al laten zien dat hij een van de beste spelers ter wereld is. Zijn prestaties in september hebben hem de speler van de maand award opgeleverd en laten zien dat hij een belangrijke speler is voor het team.

Mbappe’s doelpunten en assists hebben Real Madrid geholpen om in de top van de competitie te blijven en om door te gaan in de Champions League. Zijn snelheid en doelgerichtheid maken hem een ​​gevaarlijke speler voor elke verdediging en zijn aanwezigheid op het veld brengt een extra dimensie aan het spel van Real Madrid.

Met Mbappe in topvorm lijkt Real Madrid goed op weg te zijn naar een succesvol seizoen en de fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze getalenteerde speler. Met zijn recente erkenning als speler van de maand, is het duidelijk dat Mbappe een belangrijke rol zal spelen in het succes van Real Madrid dit seizoen.

Saka Een Van De Beste Spelers Ter Wereld - Martinelli Previous post Saka Een Van De Beste Spelers Ter Wereld – Martinelli
AFCON 2025 Kwalificaties: Super Eagles richten zich op fitheid in eerste training voorafgaand aan confrontatie met Libië Next post AFCON 2025 Kwalificaties: Super Eagles richten zich op fitheid in eerste training voorafgaand aan confrontatie met Libië