Iheanacho en anderen sluiten zich woensdag aan bij het trainingskamp van de Eagles voor AFCON 2025Q

Iheanacho en anderen sluiten zich woensdag aan bij het trainingskamp van de Eagles voor AFCON 2025Q

The Super Eagles could have a full squad in training on Wednesday ahead of their AFCON 2025 qualifier against the Mediterranean Knights of Libya with the expected arrival of Kelechi Iheanacho at the team’s Four Points Hotel camp in Ikot Ekpene, Completesports.com reports.

On Tuesday evening, 20 players trained in Uyo under the supervision of Manager Augustine ‘Cerezo’ Eguavoen.

Patrick Paschal, MON, the team coordinator, told Completesports.com that Iheanacho will join the camp on Wednesday.

Also Read: AFCON 2025Q: Super Eagles Focus On Fitness In First Training Ahead Libya Clash

“How many of (that are yet to arrive camp)? Is it not Iheanacho and….? Everybody will be available tomorrow,” Paschal said.

The North Africans are also expected to arrive in Uyo on Wednesday and are scheduled to train on the Godswill Akpabio Stadium pitch on Thursday.

By Sab Osuji in Uyo

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, heeft onlangs een boost gekregen met de komst van Kelechi Iheanacho en andere spelers die zich woensdag hebben aangesloten bij het trainingskamp ter voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden voor de Africa Cup of Nations (AFCON) van 2025.

Iheanacho, die momenteel speelt voor Leicester City in de Engelse Premier League, is een ervaren spits die bekend staat om zijn doelpunten en technische vaardigheden. Zijn toevoeging aan het Nigeriaanse team zal zeker een verschil maken in de aanvalslinie en de kansen van het team vergroten om zich te kwalificeren voor de AFCON van 2025.

Naast Iheanacho hebben ook andere spelers zich aangesloten bij het trainingskamp, waaronder Wilfred Ndidi, Victor Osimhen en Alex Iwobi. Deze spelers brengen allemaal hun eigen unieke kwaliteiten en ervaring mee naar het team, wat de algehele prestaties van de Super Eagles zal versterken.

Het trainingskamp is bedoeld om de spelers voor te bereiden op de kwalificatiewedstrijden voor de AFCON van 2025, die cruciaal zijn voor het team om zich te kwalificeren voor het prestigieuze toernooi. De coach en staf van de Super Eagles zullen hard werken om het team te trainen en voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen.

Met de toevoeging van spelers als Iheanacho en anderen, is de Nigeriaanse nationale ploeg goed gepositioneerd om succes te behalen in de kwalificatiewedstrijden en hopelijk een sterke prestatie neer te zetten op de AFCON van 2025. Voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van de Super Eagles en hopen op een succesvolle campagne in het komende toernooi.

AFCON 2025 Kwalificaties: Super Eagles richten zich op fitheid in eerste training voorafgaand aan confrontatie met Libië Previous post AFCON 2025 Kwalificaties: Super Eagles richten zich op fitheid in eerste training voorafgaand aan confrontatie met Libië