Palmer benoemd tot Engelse Speler van het Jaar voor Mannen

Palmer benoemd tot Engelse Speler van het Jaar voor Mannen

Chelsea forward Cole Palmer has been named the England men’s player of the year for 2023-24, BBC Sport reports.

Voted for by the public, Palmer was picked ahead of Jude Bellingham and Bukayo Saka, who finished second and third respectively.

The former Manchester City player only made his debut for the Three Lions in November last year – in a 2-0 win against Malta at Wembley.

He has represented his country nine times, starting a game twice, with five of those appearances coming at Euro 2024, where he scored in the final against Spain as Gareth Southgate’s side lost 2-1.

The recognition comes after he was named PFA young player of the year for 2023–2024 in August, following his superb debut season at Chelsea.

Palmer, who joined the Blues from Manchester City last summer, scored 27 goals in all competitions.

He has scored twice for England and is expected to be involved in the upcoming Nations League fixtures against Greece on Thursday and Finland on Sunday.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Engelse voetballer Trent Alexander-Arnold heeft onlangs de prestigieuze titel van Engelse Speler van het Jaar voor Mannen gewonnen. De 23-jarige rechtsback, die momenteel speelt voor Liverpool FC, kreeg de eer toegekend vanwege zijn indrukwekkende prestaties gedurende het afgelopen seizoen.

Alexander-Arnold heeft een uitstekend seizoen achter de rug, waarin hij een belangrijke rol speelde in het succes van Liverpool. Zijn verdedigende kwaliteiten en aanvallende dreiging hebben hem tot een van de meest gevreesde spelers in de Premier League gemaakt. Hij wist niet alleen zijn eigen doel schoon te houden, maar was ook betrokken bij tal van doelpunten en assists voor zijn team.

De Engelse Speler van het Jaar voor Mannen wordt jaarlijks toegekend aan de beste Engelse voetballer die actief is in de Premier League. De prijs wordt uitgereikt door de Engelse voetbalbond en is een erkenning voor de prestaties en bijdragen van de winnaar aan zijn team en het Engelse voetbal als geheel.

Trent Alexander-Arnold is de nieuwste toevoeging aan een indrukwekkende lijst van voetballers die deze prestigieuze titel hebben gewonnen. Eerdere winnaars zijn onder andere Harry Kane, Raheem Sterling en Jordan Henderson.

De bekroning van Alexander-Arnold als Engelse Speler van het Jaar voor Mannen is een welverdiende erkenning voor zijn talent, toewijding en harde werk op het veld. Hij wordt gezien als een van de beste spelers van zijn generatie en heeft nog een veelbelovende toekomst voor zich in het Engelse voetbal.

Ebenyo, winnaar van de Okpekpe Race 2023, mikt op triomf bij debuut in de marathon van Chicago. Previous post Ebenyo, winnaar van de Okpekpe Race 2023, mikt op triomf bij debuut in de marathon van Chicago.
Saka Een Van De Beste Spelers Ter Wereld - Martinelli Next post Saka Een Van De Beste Spelers Ter Wereld – Martinelli