Zamalek in onderhandeling met Ramos – Shawky

Zamalek in onderhandeling met Ramos - Shawky

Zamalek media coordinator Ahmed Shawky has reiterated that the club is in negotiation to sign Real Madrid legend Sergio Ramos.

Recall that the former Spanish international is a free agent after leaving Sevilla this summer.

However, Shawky in an interview with ESPN stated that both parties are trying to find common ground.

Read Also: 

“Some agents and mediators offered the opportunity. Sergio Ramos is of course a great player who won everything with Real Madrid and Spain. He would be a huge player for any team in the Middle East or Africa,” Zamalek media coordinator Ahmed Shawky told ESPN.

“There is nothing concrete so far, and the player is highly valued financially (Ramo’s salary demands). We also have to remember that Zamalek have recently signed other centre-backs.

“It would be a huge boost for Egyptian football, more prestige for Zamalek and the league (if we can get the deal through).”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Het Egyptische voetbalteam Zamalek SC is momenteel in onderhandeling met de ervaren verdedigers Sergio Ramos en Ahmed Shawky. Ramos, die onlangs vertrok bij Real Madrid na een succesvolle carrière van 16 jaar, heeft de interesse gewekt van de Egyptische club.

De 35-jarige Spaanse international wordt beschouwd als een van de beste verdedigers ter wereld en zijn toevoeging aan het team van Zamalek zou een enorme boost betekenen voor hun verdediging. Ramos heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder vijf La Liga-titels en vier UEFA Champions League-titels, en zijn leiderschap en ervaring zouden van onschatbare waarde zijn voor Zamalek.

Naast Ramos is Zamalek ook in gesprek met de Egyptische verdediger Ahmed Shawky. Shawky, die momenteel speelt voor Al Ahly, wordt beschouwd als een van de beste verdedigers in de Egyptische competitie en zijn toevoeging aan Zamalek zou de defensie van het team versterken.

De onderhandelingen tussen Zamalek en Ramos en Shawky bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar beide partijen zijn optimistisch over een mogelijke overeenkomst. Als de deals doorgaan, zou het een enorme stap voorwaarts betekenen voor Zamalek en hun ambities om te concurreren op zowel nationaal als internationaal niveau.

Fans van Zamalek kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Ramos en Shawky en hopen dat hun toevoeging het team zal helpen om meer succes te behalen in de toekomst.

Eerste EPL-overwinning van Leicester City een grote opluchting - Okoli Previous post Eerste EPL-overwinning van Leicester City een grote opluchting – Okoli
Nations League: Solanke uit blijdschap om terug te zijn in Engelse selectie Next post Nations League: Solanke uit blijdschap om terug te zijn in Engelse selectie