Mexico dwingt Flamingo’s tot gelijkspel van 1-1 in vriendschappelijke wedstrijd tijdens U-17 WWC

Mexico dwingt Flamingo's tot gelijkspel van 1-1 in vriendschappelijke wedstrijd tijdens U-17 WWC

Nigeria’s Flamingos were forced to a 1-1 draw by Mexico in a friendly game on Monday.

Both teams used the friendly game as preparation for this year’s FIFA U-17 women’s World Cup in the Dominican Republic.

Faridat Abdulkareem gave Flamingos the lead in the 33rd minute but with three minutes left in the first half Mexico equalized.

Flamingos are in Group A with hosts Dominican Republic, Ecuador and New Zealand.

They will open their campaign against New Zealand on October 16, 2024.

At the 2022 FIFA U-17 women’s World Cup in India, Flamingos finished third.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Mexico en Flamingo’s op het U-17 Women’s World Cup toernooi, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 1-1. Het was een spannende ontmoeting tussen de twee teams, waarbij beide zijden hun best deden om de overwinning binnen te halen.

Mexico, dat bekend staat om zijn sterke voetbaltraditie, speelde met veel passie en vastberadenheid. Ze slaagden erin om de score te openen met een doelpunt in de eerste helft, waardoor ze een voorsprong namen op Flamingo’s. Echter, het team van Flamingo’s bleef vechten en slaagde erin om gelijk te maken in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

De wedstrijd was een goede test voor beide teams, aangezien ze zich voorbereiden op het U-17 Women’s World Cup toernooi. Het gaf hen de kans om hun vaardigheden te tonen en te werken aan hun teamwork en strategieën. Beide teams zullen ongetwijfeld veel leren van deze ervaring en zich verder ontwikkelen als voetballers.

Het feit dat de wedstrijd eindigde in een gelijkspel laat zien dat beide teams aan elkaar gewaagd waren en dat het een eerlijke strijd was. Het toont ook aan dat vriendschappelijke wedstrijden een belangrijk onderdeel zijn van de voorbereiding op grote toernooien, omdat ze teams de kans geven om te oefenen en te groeien als spelers.

Al met al was de wedstrijd tussen Mexico en Flamingo’s een spannende en competitieve ontmoeting die fans van over de hele wereld heeft geboeid. Het belooft veel goeds voor het U-17 Women’s World Cup toernooi en laat zien dat beide teams klaar zijn om te strijden voor de overwinning.

Partey mist Ghana tegen Sudan in AFCON-kwalificatiewedstrijd vanwege blessure Previous post Partey mist Ghana tegen Sudan in AFCON-kwalificatiewedstrijd vanwege blessure
Havertz is een replica van mij - Berbatov Next post Havertz is een replica van mij – Berbatov