Lukaku een upgrade van Osimhen onder Conte bij Napoli – Denis

Lukaku een upgrade van Osimhen onder Conte bij Napoli - Denis

Former Napoli striker German Denis believes Romelu Lukaku is an upgrade of Super Eagles striker Victor Osimhen under manager Antonio Conte.

Denis, who questioned whether Osimhen, now on loan with Galatasaray, would’ve suited Conte’s system, told Radio Kiss Kiss that the Belgian international is a perfect fit for the Italian tactician.

“We saw a Lukaku in form, even if Conte knows perfectly well what he lacks. He is a Lukaku who is very generous, he plays for the team, yesterday he made two assists as an attacking midfielder.

Read Also: I’m Confident Super Eagles Will Qualify For 2026 FIFA World Cup —Gusau

“Napoli was built to win, the squad is large and whoever is called upon always does well and this is important for a coach who knows he can count on the bench. This will make the difference.

“Anyone can play for this Napoli, the group is united and above all follows the coach. (Stanislav) Lobotka? He can make the difference, in my opinion he is a complete player and also having the various (Khvicha) Kvaratskhelia and Lukaku, Napoli has many solutions.

“Lukaku in place of Osimhen? I don’t know if Osimhen would have been as suitable for Napoli as Lukaku is with Conte. Napoli made the right choice.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Romelu Lukaku is een van de meest gevreesde spitsen in het hedendaagse voetbal. De Belgische international heeft zijn stempel gedrukt op de Serie A tijdens zijn tijd bij Internazionale, waar hij onder leiding van Antonio Conte uitgroeide tot een van de meest productieve aanvallers in Europa. Nu lijkt het erop dat Lukaku een overstap maakt naar Napoli, waar hij onder dezelfde coach zal spelen die hem naar nieuwe hoogten heeft gestuwd.

De transfer van Lukaku naar Napoli zou een enorme upgrade betekenen voor de club, vooral gezien het feit dat ze momenteel vertrouwen op de jonge Nigeriaanse spits Victor Osimhen. Osimhen, die vorig seizoen werd aangetrokken voor een recordbedrag, heeft laten zien dat hij een enorm potentieel heeft, maar heeft nog niet de consistentie laten zien die nodig is om een topaanvaller te worden.

Met Lukaku in de ploeg zou Napoli een speler van wereldklasse toevoegen die niet alleen doelpunten kan maken, maar ook zijn teamgenoten beter kan maken. Lukaku’s fysieke kracht, snelheid en doelgerichtheid zouden een enorme toevoeging zijn aan het aanvalsspel van Napoli en zouden hen helpen om serieus mee te doen om de Serie A-titel.

Onder Conte bij Internazionale heeft Lukaku laten zien dat hij een complete spits is die zowel kan scoren als assists kan geven. Zijn samenwerking met Conte was ongeëvenaard en het is geen verrassing dat de twee heren nu weer samen willen werken bij Napoli. Met Conte aan het roer en Lukaku in de spits, zou Napoli een geduchte tegenstander worden voor elk team in Europa.

Het is nog niet officieel bevestigd dat Lukaku naar Napoli zal gaan, maar als de transfer doorgaat, zou het een van de grootste transfers van het seizoen zijn. Napoli-fans kunnen zich verheugen op het zien van een van de beste spitsen ter wereld in actie voor hun club en kunnen hopen op succes in zowel de Serie A als in Europa.

Al met al lijkt de mogelijke komst van Lukaku naar Napoli een win-win situatie te zijn voor zowel de speler als de club. Lukaku krijgt de kans om onder Conte zijn spel naar een hoger niveau te tillen, terwijl Napoli een speler van wereldklasse toevoegt aan hun selectie. Het belooft een spannend seizoen te worden voor Napoli-fans als deze transfer doorgaat.

Gusau: Ik ben ervan overtuigd dat de Super Eagles zich zullen kwalificeren voor het WK voetbal van 2026 Previous post Gusau: Ik ben ervan overtuigd dat de Super Eagles zich zullen kwalificeren voor het WK voetbal van 2026
Schmeichel: Evans Beste Verdediger bij Manchester United Next post Schmeichel: Evans Beste Verdediger bij Manchester United