Schmeichel: Evans Beste Verdediger bij Manchester United

Schmeichel: Evans Beste Verdediger bij Manchester United

Manchester United Treble winner Peter Schmeichel has described Jonny Evans as the Red Devils best defender.

Schmeichel stated this on the backdrop of his impressive defensive display against Aston Villa in Sunday’s Premier League game.

Recall that the game ended goalless at Villa Park.

Read Also: Lukaku An Upgrade Of Osimhen Under Conte At Napoli  –Denis

However, in an interview with BBC Sport, Schmeichel says manager Erik ten Hag was proven right going with Jonny Evans at Aston Villa.

“I’ve said this for a long, long time, they are the best two centre-halves we have got.

“The only reason he’s (Evans) not playing every game is that he picks up injuries.

“He was absolutely outstanding yesterday.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Bij Manchester United wordt er vaak gesproken over wie de beste verdediger is binnen het team. Terwijl spelers als Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka vaak in de schijnwerpers staan, is het doelman Kasper Schmeichel die zijn teamgenoot Jonny Evans naar voren schuift als de beste verdediger bij de club.

Schmeichel, die zelf een ervaren doelman is bij Leicester City, heeft veel lof voor Evans en gelooft dat hij een onschatbare bijdrage levert aan het verdedigende aspect van Manchester United. Evans, die in 2006 bij de club kwam en later naar West Bromwich Albion vertrok voordat hij terugkeerde naar United in 2018, heeft zich bewezen als een betrouwbare en consistente verdediger.

Volgens Schmeichel is Evans een speler die niet altijd de aandacht krijgt die hij verdient, maar die cruciaal is voor het succes van het team. Hij is sterk in de lucht, heeft een goede positionering en is een uitstekende communicator op het veld. Zijn ervaring en leiderschap maken hem tot een waardevolle aanwinst voor Manchester United.

Hoewel er veel talentvolle verdedigers zijn bij Manchester United, zoals Maguire en Wan-Bissaka, is het volgens Schmeichel Evans die er bovenuit steekt. Zijn rustige en consistente spel zorgt ervoor dat hij een van de meest betrouwbare spelers is in de verdediging van het team.

Het is duidelijk dat Schmeichel veel respect heeft voor Evans en zijn kwaliteiten als verdediger. Met zijn ervaring en leiderschap is Evans een belangrijke speler voor Manchester United en verdient hij alle lof die hij krijgt.

Lukaku een upgrade van Osimhen onder Conte bij Napoli - Denis Previous post Lukaku een upgrade van Osimhen onder Conte bij Napoli – Denis
Agali prijst de vooruitgang van de NPFL en steunt Amuneke als coach van Heartland Next post Agali prijst de vooruitgang van de NPFL en steunt Amuneke als coach van Heartland