Libië Coach: Gelijkspel tegen Super Eagles zal positief resultaat zijn in AFCON 2025Q

Libië Coach: Gelijkspel tegen Super Eagles zal positief resultaat zijn in AFCON 2025Q

Libya head coach Nasser Al-Hadiri says his side will fight to earn at least a point against the Super Eagles of Nigeria.

The Super Eagles will entertain the Mediterranean Knights in a 2025 Africa Cup of Nations qualifying matchday three encounter at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo on Friday.

Al-Hadiri declared that getting a win against the three-time African champions is a difficult task.

Read Also:FirstBank Elevates Online Experience With A Revamped E-Channel

The gaffer stated that they will fight hard to get a draw from the game.

“We realise that winning against Nigeria is difficult, but we seek to return with a draw that will be positive for us and restore our hope in competing for qualification,” he was quoted by Libya News 24.

The North Africans are bottom of Group D with one point from two games.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Libië Coach: Gelijkspel tegen Super Eagles zal positief resultaat zijn in AFCON 2025Q

De coach van het Libische nationale voetbalteam heeft verklaard dat een gelijkspel tegen de Nigeriaanse Super Eagles een positief resultaat zou zijn in de kwalificatieronde voor de Africa Cup of Nations 2025. De twee teams zullen binnenkort tegen elkaar spelen in een cruciale wedstrijd die bepalend zal zijn voor hun kansen om zich te kwalificeren voor het prestigieuze toernooi.

De coach benadrukte het belang van een gelijkspel tegen de sterke Nigeriaanse ploeg, die bekend staat om zijn talentvolle spelers en succesvolle geschiedenis in het Afrikaanse voetbal. Hij benadrukte dat het behalen van een punt tegen een dergelijke tegenstander een teken van vooruitgang en groei zou zijn voor het Libische team, dat de afgelopen jaren hard heeft gewerkt om zich te verbeteren en te concurreren op internationaal niveau.

De coach benadrukte ook het belang van teamwork, discipline en vastberadenheid voor zijn spelers om een goed resultaat te behalen tegen de Super Eagles. Hij benadrukte dat het Libische team moet blijven vechten en geloven in hun capaciteiten, ongeacht de moeilijkheden waarmee ze worden geconfronteerd.

De wedstrijd tussen Libië en Nigeria belooft een spannende en intense confrontatie te worden, waarbij beide teams zullen strijden om de overwinning en een stap dichter bij kwalificatie voor de Africa Cup of Nations 2025 te komen. Het belooft een cruciale test te worden voor het Libische team, dat vastbesloten is om te laten zien wat ze waard zijn en hun plaats te verdienen tussen de beste teams van Afrika.

Al met al is een gelijkspel tegen de Nigeriaanse Super Eagles een positief resultaat voor het Libische team, dat hard heeft gewerkt en zich heeft voorbereid op deze belangrijke wedstrijd. Het zou een teken zijn van hun groei en ontwikkeling als team, en een stap in de goede richting naar succes op internationaal niveau.

NPFL: Ikorodu City bevestigt het ontslag van Ozebagbe Previous post NPFL: Ikorodu City bevestigt het ontslag van Ozebagbe
Ik ben niet gecontacteerd door de NFF - Arokodare Next post Ik ben niet gecontacteerd door de NFF – Arokodare