Enyimba loot zware groepsfase in CAF Confederation Cup

Enyimba loot zware groepsfase in CAF Confederation Cup

Enyimba have been handed a tough draw in the group stage of the CAF Confederation Cup, reports Completesports.com.

The two-time African champions are drawn in Group D with holders Zamalek of Egypt, Al Masry, who are also an Egyptian team and Mozambique’s Black Bulls.

Zamalek,who recently won the African Super Cup title after a penalty shootout victory over rivals Al Ahly are favourites to top the group.

Read Also:NPFL: Amokachi Assumes Duty As Lobi Stars’ Technical Adviser

The top two teams in the group will qualify for the knockout round.

Enyimba will be looking to make history as the first Nigerian club to win the CAF Confederation Cup.

The People’s Elephant defeated Etoile Filante of Burkina Faso to make it to the group stage.

Yemi Olanrewaju’s side are the only Nigerian club still competing on the continent this season.

The group stage will kick off in November, 2024.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Enyimba International FC, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nigeria, heeft onlangs een zware loting gekregen voor de groepsfase van de CAF Confederation Cup. De club zal het opnemen tegen enkele van de beste teams op het Afrikaanse continent, wat een grote uitdaging zal vormen voor de Nigeriaanse zijde.

Enyimba werd ingedeeld in Groep A van de competitie, samen met ES Setif uit Algerije, Orlando Pirates uit Zuid-Afrika en Al-Masry uit Egypte. Deze teams staan bekend om hun sterke spel en zullen zeker geen gemakkelijke tegenstanders zijn voor Enyimba.

De Nigeriaanse club heeft een rijke geschiedenis in de CAF Confederation Cup, met twee overwinningen in het verleden (in 2003 en 2004). Ze hebben ook de Nigeriaanse Premier League meerdere keren gewonnen en hebben een sterke fanbase die hen altijd steunt.

De coach van Enyimba, Fatai Osho, heeft verklaard dat zijn team klaar is voor de uitdaging die voor hen ligt. Hij gelooft dat Enyimba het potentieel heeft om ver te komen in de competitie en hoopt op een goede prestatie van zijn spelers.

De fans van Enyimba kijken reikhalzend uit naar de groepsfase van de CAF Confederation Cup en zijn vastbesloten om hun team te blijven steunen, ongeacht de tegenstand. Met hun steun en toewijding hoopt Enyimba zich te kunnen meten met de beste clubs van Afrika en misschien zelfs de titel te veroveren.

Het belooft een spannende tijd te worden voor Enyimba International FC en hun fans, en we kunnen niet wachten om te zien hoe ze het zullen doen in de groepsfase van de CAF Confederation Cup.

EersteBank verbetert online ervaring met vernieuwd E-kanaal Previous post EersteBank verbetert online ervaring met vernieuwd E-kanaal
Hoe je de kunst van het nemen van risico's kunt benutten voor buitengewone resultaten Next post Hoe je de kunst van het nemen van risico’s kunt benutten voor buitengewone resultaten