NPFL: Lobi Stars Benoemen Amokachi als Nieuwe Technisch Adviseur

NPFL: Lobi Stars Benoemen Amokachi als Nieuwe Technisch Adviseur

Former Super Eagles forward Daniel Amoakachi has been appointed new technical adviser of Nigeria Premier Football League (NPFL) outfit Lobi Stars.

Lobi Stars announced the sacking of former handler of the team Eugene Agagbe on Sunday.

Saturday’s 1-0 home victory against Shooting Stars was Agagbe’s last game in charge of the Makurdi club.

Read Also:NPFL: Ahmed Musa Scores Brace For Pillars, Rivers United Stay Unbeaten

Agagbe was appointed technical adviser of the team last season after Mohammed Babaganaru was relieved of his duties.

Lobi Stars have endured a poor start to the 2024/25 season, recording one win, one draw and three defeats from their opening five games.

Additionally, the remaining backroom staff were also sacked and instructed to reapply if they wish to continue with the club.

Amoakachi is expected to take charge of the team with immediate effect.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeria Professional Football League (NPFL) heeft onlangs aangekondigd dat Lobi Stars voormalig Nigeriaans internationaal voetballer Daniel Amokachi heeft benoemd als hun nieuwe technisch adviseur. Deze benoeming markeert een belangrijke stap voor de club, die hoopt op succes in het komende seizoen.

Amokachi, die bekend staat om zijn succesvolle carrière als speler en coach, brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol bij Lobi Stars. Als voormalig speler van clubs als Club Brugge, Everton en Besiktas, heeft Amokachi bewezen dat hij zowel op nationaal als internationaal niveau kan presteren.

Als technisch adviseur zal Amokachi verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van strategieën en tactieken om het team te helpen bij het behalen van succes in de NPFL. Hij zal ook samenwerken met de coachingstaf en spelers om ervoor te zorgen dat het team optimaal presteert tijdens wedstrijden.

De benoeming van Amokachi als technisch adviseur is een teken van de ambitie van Lobi Stars om een ​​topclub te worden in Nigeria en op het Afrikaanse continent. Met zijn ervaring en leiderschap zal hij ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het team en hen helpen hun doelen te bereiken.

Fans van Lobi Stars zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van Amokachi en hopen dat zijn aanwezigheid het team naar grotere hoogten zal leiden. Met zijn passie voor het spel en zijn vastberadenheid om te slagen, lijkt Amokachi de perfecte keuze te zijn voor deze belangrijke rol bij de club.

Al met al is de benoeming van Daniel Amokachi als technisch adviseur van Lobi Stars een spannende ontwikkeling voor de club en de NPFL als geheel. Met zijn ervaring en leiderschap zal hij ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het team en hen helpen bij het behalen van succes in het komende seizoen.

LPBank Ninh Bình: Zilveren medaille en ticket voor Wereldkampioenschap Previous post LPBank Ninh Bình: Zilveren medaille en ticket voor Wereldkampioenschap
Akpom scoort in Ajax's 3-1 thuisoverwinning tegen Groningen Next post Akpom scoort in Ajax’s 3-1 thuisoverwinning tegen Groningen