Akpom scoort in Ajax’s 3-1 thuisoverwinning tegen Groningen

Akpom scoort in Ajax's 3-1 thuisoverwinning tegen Groningen

Chuba Akpom was on target for Ajax in their 3-1 home win against Groningen in the Eredivisie on Sunday.

It is Akpom’s second goal in five appearances in the league this season.

The last time the former Arsenal striker scored was in September in a 5-0 win against Fortuna Sittard.

Akpom, who came on in the 59th minute scored in the 94th minute to seal the win for the Eredivisie giants.

The 28-year scored 11 goals in 25 appearances in his first season.

It is a return to winning ways for Ajax who drew in their last game and now have three wins in last five games.

The win took Ajax to fifth place on 13 points in the league table.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen op zondag 20 september 2020 wist Chuba Akpom een belangrijke rol te spelen door te scoren in Ajax’s 3-1 thuisoverwinning. De Engelse spits, die in de zomer van 2020 werd overgenomen van PAOK Saloniki, liet zien waarom hij een waardevolle toevoeging is aan het team van coach Erik ten Hag.

Akpom opende de score in de 32e minuut van de wedstrijd met een knap doelpunt, waardoor Ajax op voorsprong kwam. Zijn doelpunt gaf het team een boost en zorgde voor een goed begin van de wedstrijd. Naast zijn doelpunt was Akpom ook betrokken bij de opbouw van verschillende aanvallen en liet hij zien dat hij een goede connectie heeft met zijn medespelers.

De overwinning tegen FC Groningen was belangrijk voor Ajax, aangezien het team na een moeilijke start van het seizoen weer op de goede weg lijkt te zijn. Met spelers als Akpom die hun stempel drukken op de wedstrijden, heeft Ajax alle kans om mee te strijden om de titel in de Eredivisie.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Akpom veel lof van zijn medespelers en coach voor zijn prestatie. Hij toonde aan dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Ajax en dat hij in staat is om doelpunten te maken op cruciale momenten.

Met zijn doelpunt tegen FC Groningen heeft Chuba Akpom laten zien dat hij een aanwinst is voor Ajax en dat hij een belangrijke rol kan spelen in het succes van het team. Ajax-fans kunnen dan ook uitkijken naar meer mooie momenten van deze talentvolle spits in de komende wedstrijden.

NPFL: Lobi Stars Benoemen Amokachi als Nieuwe Technisch Adviseur Previous post NPFL: Lobi Stars Benoemen Amokachi als Nieuwe Technisch Adviseur
Waarom Peseiro nog steeds werkloos is: uitleg van de reden Next post Waarom Peseiro nog steeds werkloos is: uitleg van de reden