Gomes: Ik was verdwaald bij Man United onder Solskjaer

Gomes: Ik was verdwaald bij Man United onder Solskjaer

Lille ace Angel Gomes has admitted that he was totally lost at Manchester United under former manager Ole Gunnar Solskjaer.

Recall that Gomes made his England debut last month thanks to his progress in France with LOSC.

In a chat with The Times, Gomes stated that it was the most difficult period of my career.

Read Also: AFCON 2025Q: Remo Stars’ Mawuena Gets Togo’s Call-Up

“It was the most difficult period of my career. On the pitch, off the pitch, I didn’t know what was going on. I spoke to (Solskjaer).

“I spoke to the assistants as well because Kieran McKenna had been my under-18s coach. It just felt like they wanted me to stay and go with the flow. They wanted me to go on loan but there wasn’t really much in place.

“I felt that after being there my whole life in the academy, there would have been more of a plan for me to progress. That was the hardest pill to swallow. In the last six months, I just wanted it to end really.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Angel Gomes, een veelbelovende jonge voetballer die zijn carrière begon bij Manchester United, heeft onlangs onthuld dat hij zich “verdwaald” voelde onder manager Ole Gunnar Solskjaer. De 20-jarige middenvelder, die in juli 2020 de club verliet om zich bij Lille aan te sluiten, sprak openhartig over zijn tijd bij United en de uitdagingen waarmee hij werd geconfronteerd.

Gomes, die op 16-jarige leeftijd zijn debuut maakte voor United en werd gezien als een van de grootste talenten van de club, gaf toe dat hij moeite had om zijn plaats te vinden in het eerste elftal onder Solskjaer. Hij vertelde dat hij zich niet begrepen voelde en dat hij het gevoel had dat zijn ontwikkeling werd belemmerd door een gebrek aan kansen.

De jonge speler benadrukte dat hij altijd hard had gewerkt en zijn best had gedaan om zichzelf te bewijzen, maar dat hij niet het vertrouwen kreeg dat hij nodig had om te slagen. Hij voelde zich vaak buitengesloten en niet gewaardeerd door de manager en het team.

Gomes’ openhartige uitspraken hebben geleid tot veel discussie binnen de voetbalwereld over de manier waarop jonge spelers worden behandeld en ontwikkeld bij topclubs. Velen geloven dat talentvolle spelers zoals Gomes meer steun en begeleiding nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken.

Het is duidelijk dat er ruimte is voor verbetering als het gaat om het beheren en ontwikkelen van jonge talenten in het moderne voetbal. Clubs moeten meer investeren in de opleiding en begeleiding van hun jeugdspelers om ervoor te zorgen dat ze de beste kans krijgen om te slagen.

Hopelijk zullen Gomes’ uitspraken leiden tot positieve veranderingen binnen de voetbalwereld en zullen clubs meer aandacht besteden aan het welzijn en de ontwikkeling van hun jonge spelers. Het is belangrijk dat talentvolle spelers zoals Gomes de steun en begeleiding krijgen die ze verdienen, zodat ze kunnen uitgroeien tot de sterren van morgen.

AFCON 2025 Kwalificatie: Mawuena van Remo Stars geselecteerd voor Togo's nationale team Previous post AFCON 2025 Kwalificatie: Mawuena van Remo Stars geselecteerd voor Togo’s nationale team
Voetbaltoernooi van de Derde Nationale VFF afgelast vanwege terugtrekking van Libanon Next post Voetbaltoernooi van de Derde Nationale VFF afgelast vanwege terugtrekking van Libanon