AFCON 2025 Kwalificatie: Mawuena van Remo Stars geselecteerd voor Togo’s nationale team

AFCON 2025 Kwalificatie: Mawuena van Remo Stars geselecteerd voor Togo's nationale team

Remo Stars Franck Mawuena has been invited by Togo for their 2025 Africa Cup of Nations qualifying double-header against the Desert Foxes of Algeria.

It’s first time Mawuena has been called up by the West African country.

The striker recently renewed his contract with Remo Stars.

He has registered one goal and one assist for the Sky Blue Stars this season.

Read Also:Aina Features, Awoniyi Benched As Forest Halt Chelsea’s Winning Streak

The player was part of the Remo Stars squad that finished second in the Nigeria Premier Football League (NPFL), last season, netting six times.

Meanwhile, Remo Stars have congratulated the talented forward on his invitation.

“Our striker, Franck Mawuena has received a call-up to the Togolese squad for this month’s 2025 African Cup of Nations qualifying matches against Algeria,” the club wrote on X.

“Congratulations, Franck – we’re so proud of you.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Mawuena, een getalenteerde speler van Remo Stars, heeft onlangs de eer gekregen om geselecteerd te worden voor het nationale team van Togo voor de AFCON 2025 kwalificatiewedstrijden. Deze selectie is een grote prestatie voor de jonge voetballer en een erkenning van zijn vaardigheden en potentieel.

Mawuena heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een van de meest veelbelovende spelers in de Nigeriaanse voetbalcompetitie. Zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht hebben hem geholpen om uit te blinken op het veld en indruk te maken op scouts en coaches. Zijn selectie voor het nationale team van Togo is dan ook geen verrassing, maar eerder een logische stap in zijn carrière.

De AFCON 2025 kwalificatiewedstrijden zullen een belangrijke test zijn voor Mawuena en zijn teamgenoten. Togo zal het moeten opnemen tegen sterke tegenstanders en alleen de beste teams zullen zich kwalificeren voor het prestigieuze toernooi. Als Mawuena zijn talent en vaardigheden kan laten zien tijdens deze wedstrijden, kan hij zichzelf mogelijk in de kijker spelen bij internationale clubs en zijn carrière naar een hoger niveau tillen.

Voor Mawuena is de selectie voor het nationale team van Togo een droom die uitkomt. Hij zal de kans krijgen om zijn land te vertegenwoordigen op het hoogste niveau en zijn naam te vestigen als een van de beste spelers in Afrika. We wensen hem veel succes en kijken uit naar zijn prestaties tijdens de AFCON 2025 kwalificatiewedstrijden.

Serie A: Dele-Bashiru op de bank gezet terwijl Lazio Empoli overwint Previous post Serie A: Dele-Bashiru op de bank gezet terwijl Lazio Empoli overwint
Gomes: Ik was verdwaald bij Man United onder Solskjaer Next post Gomes: Ik was verdwaald bij Man United onder Solskjaer