WAFU B U-20 Toernooi: Flying Eagles verhuizen naar Ikenne

WAFU B U-20 Toernooi: Flying Eagles verhuizen naar Ikenne

Nigeria’s U20 boys, Flying Eagles, will move to Ikenne, Ogun State for a final camping programme ahead of their participation at this year’s WAFU B U20 Championship in Togo.

The 2023 FIFA World Cup quarter-finalists will camp at the high-grade Remo Sports Institute for a week before departing for Lome.

They will tackle Burkina Faso and Cote d’Ivoire in a three-team Group B, in their quest to defend the title they won in Niger Republic two years ago.

Read Also:AFCON 2025Q: CAF Names Malawian Officials For Super Eagles Vs Libya

Hosts Togo will battle Ghana, Benin Republic and Niger Republic in Group A of the competition that is scheduled for 17th – 31st October.

The championship in Togo serves as the qualifying tournament for next year’s Africa U20 Cup of Nations.

The top-placed four teams will qualify to fly Africa’s flag at next year’s FIFA U20 World Cup finals in Chile.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Het West-Afrikaanse Voetbal Unie (WAFU) B U-20 Toernooi is een prestigieus jeugdtoernooi dat jaarlijks wordt gehouden in de regio West-Afrika. Dit jaar heeft het Nigeriaanse nationale U-20 team, ook wel bekend als de Flying Eagles, besloten om hun thuisbasis te verhuizen naar Ikenne voor het toernooi.

Ikenne, gelegen in de staat Ogun in Nigeria, staat bekend om zijn uitstekende sportfaciliteiten en gastvrije gemeenschap. De Flying Eagles hebben ervoor gekozen om daar te trainen en te spelen tijdens het WAFU B U-20 Toernooi vanwege de goede faciliteiten en de ondersteunende omgeving.

De beslissing om naar Ikenne te verhuizen is genomen met als doel de spelers de best mogelijke omgeving te bieden om zich voor te bereiden op het toernooi en om hen te helpen hun prestaties te verbeteren. De faciliteiten in Ikenne zijn van topkwaliteit en bieden alles wat de spelers nodig hebben om optimaal te kunnen trainen en spelen.

Het WAFU B U-20 Toernooi is een belangrijk evenement voor jonge voetballers in West-Afrika, omdat het hen de kans geeft om zich te meten met andere talentvolle spelers uit de regio. Het is een geweldige kans voor de Flying Eagles om hun vaardigheden te laten zien en zich te meten met de beste jeugdteams van West-Afrika.

Door te verhuizen naar Ikenne voor het toernooi, hopen de Flying Eagles hun kansen op succes te vergroten en zich optimaal voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. Met de steun van de lokale gemeenschap en de uitstekende faciliteiten in Ikenne, zijn de Flying Eagles klaar om te strijden voor de overwinning in het WAFU B U-20 Toernooi.

Arsenal getroffen door blessure na overwinning tegen Southampton Previous post Arsenal getroffen door blessure na overwinning tegen Southampton
Aina en Awoniyi op de bank gezet terwijl Forest Chelsea's winnende reeks stopt Next post Aina en Awoniyi op de bank gezet terwijl Forest Chelsea’s winnende reeks stopt