Boniface scoort zijn 4e doelpunt in de 4e Liga voor Leverkusen in gelijkspel thuis

Boniface scoort zijn 4e doelpunt in de 4e Liga voor Leverkusen in gelijkspel thuis

Victor Boniface bagged his fourth goal in the Bundesliga this season as Bayer Leverkusen surrendered a 2-0 lead to draw 2-2 against visiting Holstein Kiel on Saturday.

Boniface opened the scoring in the 4th minute off an assist from Exequiel Palacios.

Just four minutes after Bonitace’s opener Jonas Hofmann got on the score sheet to make it 2-0.

In the 26th minute Boniface thought he had extended Leverkusen’s lead but it was overturned by VAR.

Five minutes into first half stoppage time Holstein Kiel pulled a goal back through Max Geschwill.

Then in the 69th minute Fiete Arp converted from the penalty spot to make it 2-2.

The draw leaves Leverkusen in 5th place on 11 points, just two points off leaders Bayern who can extend their lead if they win their own game.

By James Agberebi

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Boniface Ngandu heeft opnieuw zijn stempel gedrukt op de 4e Liga voor Leverkusen door zijn vierde doelpunt van het seizoen te scoren in een gelijkspel thuis. De jonge speler heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team.

Ngandu, die eerder dit seizoen werd overgeheveld naar het eerste elftal van Leverkusen, heeft laten zien dat hij klaar is voor het grote werk. Zijn doelpunt in het gelijkspel thuis laat zien dat hij niet alleen een getalenteerde speler is, maar ook een echte teamspeler die bereid is om hard te werken voor het succes van het team.

Het feit dat Ngandu zijn vierde doelpunt van het seizoen heeft gescoord in de 4e Liga is een indrukwekkende prestatie. Het laat zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te presteren en dat hij een speler is om in de gaten te houden voor de toekomst.

Het gelijkspel thuis was een teleurstelling voor Leverkusen, maar Ngandu’s doelpunt was zeker een lichtpuntje in de wedstrijd. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben hem geholpen om zijn doelpunt te scoren en zijn team te helpen bij het behalen van een positief resultaat.

Met nog veel wedstrijden te gaan in het seizoen, zullen de fans van Leverkusen ongetwijfeld uitkijken naar meer indrukwekkende prestaties van Boniface Ngandu. Hij heeft bewezen dat hij een belangrijke speler is voor het team en zal ongetwijfeld blijven strijden om successen te behalen in de 4e Liga en daarbuiten.

Liverpool verslaat Palace uit om de eerste plaats in de Premier League te behouden. Previous post Liverpool verslaat Palace uit om de eerste plaats in de Premier League te behouden.
Ndidi in actie terwijl Leicester City Bournemouth verslaat in de EPL Next post Ndidi in actie terwijl Leicester City Bournemouth verslaat in de EPL