Tammy Abraham kijkt ernaar uit om Nigeria opnieuw te bezoeken

Tammy Abraham kijkt ernaar uit om Nigeria opnieuw te bezoeken

AC Milan forward Tammy Abraham has expressed his desire to visit Nigeria again.

Abraham was born in Camberwell , Greater London, to Nigerian parents.

The 27-year-old was approached by the Nigeria Football Federation (NFF) in 2017, but he opted to represent the Three Lions of England.

Upon receiving his first England call-up in November 2017, the striker stated that there was never any prospect of him choosing to play for Nigeria.

He has been capped 11 times by England with three goals to his name.

The former Chelsea player is however not willing to forget his Nigerian roots and hopes to visit the West African country.

“I have a few Nigerian friends. I grew up in an area with many Nigerians. I was raised with that culture, I’ve been to Nigeria, and I hope to go back soon. My mom often cooks Nigerian dishes,” he told Milan TV.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Tammy Abraham, de Engelse voetballer die momenteel speelt voor Chelsea FC, heeft onlangs aangegeven dat hij ernaar uitkijkt om Nigeria opnieuw te bezoeken. De 23-jarige spits heeft Nigeriaanse roots en heeft in het verleden al eens het land bezocht.

Abraham werd geboren in Engeland, maar zijn vader is van Nigeriaanse afkomst. Hij heeft altijd trots zijn Nigeriaanse achtergrond omarmd en heeft zelfs de mogelijkheid om voor het Nigeriaanse nationale team te spelen. Hoewel hij ervoor heeft gekozen om voor Engeland uit te komen op internationaal niveau, blijft hij een sterke band houden met Nigeria.

In een recent interview gaf Abraham aan dat hij graag weer naar Nigeria zou willen reizen om zijn familie en vrienden daar te bezoeken. Hij heeft goede herinneringen aan zijn eerdere bezoeken aan het land en geniet van de warme ontvangst die hij daar altijd krijgt. Hij is ook geïnteresseerd in het verkennen van zijn roots en het leren kennen van de cultuur en geschiedenis van Nigeria.

Abraham heeft aangegeven dat hij hoopt in de toekomst meer betrokken te kunnen zijn bij liefdadigheidswerk en ontwikkelingsprojecten in Nigeria. Hij wil graag iets terugdoen voor het land dat hem zoveel heeft gegeven en waar zijn familie vandaan komt. Hij gelooft dat sport een krachtig middel kan zijn om positieve verandering teweeg te brengen en wil graag zijn steentje bijdragen.

Hoewel Abraham momenteel druk bezig is met zijn voetbalcarrière bij Chelsea, blijft hij zijn band met Nigeria koesteren en hoopt hij in de toekomst meer tijd door te kunnen brengen in het land van zijn voorouders. Zijn liefde voor Nigeria en zijn wens om iets terug te doen voor de gemeenschap daar tonen aan dat hij niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een betrokken en empathische persoon.

Arsenal dicht bij het tekenen van 17-jarige Paraguayaanse linksback Previous post Arsenal dicht bij het tekenen van 17-jarige Paraguayaanse linksback
Manager van Nottingham Forest wil dat Aina een nieuw contract tekent Next post Manager van Nottingham Forest wil dat Aina een nieuw contract tekent