Manchester City tegen Fulham: Guardiola waakzaam voor dreiging van Iwobi

Manchester City tegen Fulham: Guardiola waakzaam voor dreiging van Iwobi

Manchester City manager Pep Guardiola has heaped plaudits on Alex Iwobi ahead of the Premier League champions meeting with Fulham.

The Citizens will be looking to end their winless streak when they host the London club at the Etihad Stadium on Saturday (today).

Iwobi has impressed for Marco Silva’s side this season, starting all of the Whites six Premier League games.

Read Also:Rangers Vs Abia Warriors Oriental Derby: Onyekachi, Odoh Boost Flying Antelopes

The 28-year-old has registered one goal and one assist for Fulham in the current campaign.

“Only record I see is the last six games, since the first defeat against [Manchester] United. They didn’t lose. The best moment for Fulham, I will say this season,” Guardiola said during his pre-match press conference on Friday.

“Marco Silva is already a few years there in London. They bought interesting players there, especially Andersen, experienced guys so always at home especially create problems in the first-half.

“They have a lot of weapons, speed. Iwobi, I have never seen him in the form that he is playing now. Adama always creates problems. Jimenez is back. Always has been tough, I am concerned with what they do, not what they did in the past.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Manchester City zal het opnemen tegen Fulham in een spannende wedstrijd in de Premier League. De manager van Manchester City, Pep Guardiola, is waakzaam voor de dreiging die uitgaat van Fulham-speler Alex Iwobi.

Iwobi staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en vermogen om doelpunten te scoren. Guardiola is zich bewust van het gevaar dat de Nigeriaanse international kan vormen voor zijn team en heeft zijn spelers gewaarschuwd om extra alert te zijn tijdens de wedstrijd.

Guardiola heeft aangegeven dat Manchester City zich goed heeft voorbereid op de wedstrijd tegen Fulham en dat ze zich bewust zijn van de kwaliteiten van Iwobi. Hij heeft benadrukt dat het belangrijk is om geconcentreerd te blijven en om niet te onderschatten wat Fulham kan brengen.

De wedstrijd tussen Manchester City en Fulham belooft een spannende strijd te worden, met beide teams die strijden om de overwinning. Guardiola zal er alles aan doen om zijn team goed voor te bereiden en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn om de dreiging van Iwobi en Fulham aan te pakken.

Fans kunnen zich verheugen op een boeiende wedstrijd tussen twee sterke teams in de Premier League. Manchester City zal er alles aan doen om de overwinning binnen te halen, maar Fulham zal zeker niet zonder slag of stoot opgeven. Het belooft een spektakel te worden waarbij Guardiola en zijn spelers extra waakzaam zullen zijn voor de dreiging van Iwobi.

Rangers tegen Abia Warriors: Oriental Derby met Onyekachi en Odoh versterken Flying Antelopes Previous post Rangers tegen Abia Warriors: Oriental Derby met Onyekachi en Odoh versterken Flying Antelopes
Arsenal dicht bij het tekenen van 17-jarige Paraguayaanse linksback Next post Arsenal dicht bij het tekenen van 17-jarige Paraguayaanse linksback