Europa League: Beoordeel Man United niet op basis van het resultaat tegen Porto – Ten Hag

Europa League: Beoordeel Man United niet op basis van het resultaat tegen Porto - Ten Hag

Manchester United manager Erik Ten Hag has urged fans not to judge the team by the Porto result in the Europa League.

Recall that the Red Devils managed a 3-3 draw against FC Porto in the Europa League, as coach Erik ten Hag reached an unwanted record.

Speaking after the game, Ten Hag told TNT Sports that the Red Devils will continue to work hard and fight for every result.

Read Also: Saudi: Ighalo Scores 3rd League Goal Of Season In Al Wehda’s 2-2 Home Draw

“So we had three clean sheets not so long ago, so we can defend well, but we have to go back to those habits and then we can win games.”

“We will get there, don’t judge us in this moment, just us at the end of the season,” he added.

“We are in a process and we will improve. We had two seasons in finals, just wait, we will develop this team.

“We will continue to work, we will fight, you see the spirit and the connection with the staff and the team.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en FC Porto heeft veel stof doen opwaaien, vooral vanwege de teleurstellende prestatie van de Engelse club. Echter, Ajax-coach Erik ten Hag benadrukt dat het niet eerlijk is om Manchester United alleen te beoordelen op basis van dit ene resultaat.

Het is belangrijk om te onthouden dat voetbal een sport is waarin alles kan gebeuren. Zelfs de beste teams kunnen soms een mindere dag hebben en dat lijkt precies het geval te zijn geweest voor Manchester United tegen Porto. Het is dan ook niet eerlijk om de hele prestatie van het team te beoordelen op basis van één wedstrijd.

Ten Hag benadrukt dat Manchester United een sterke ploeg is met veel kwaliteit en ervaring. Ze hebben laten zien dat ze in staat zijn om grote wedstrijden te winnen en dat ze in staat zijn om te concurreren op het hoogste niveau. Het is dan ook belangrijk om het grotere plaatje in gedachten te houden en niet te snel conclusies te trekken op basis van één wedstrijd.

De Europa League is een competitie waarin veel verrassingen kunnen gebeuren en waarin elke wedstrijd anders is. Het is belangrijk om geduldig te zijn en te wachten tot het einde van het seizoen voordat je een definitief oordeel velt over een team. Manchester United heeft nog steeds alle kansen om ver te komen in de Europa League en het zou niet verrassend zijn als ze zich uiteindelijk tot kampioen kronen.

Kortom, het is belangrijk om Manchester United niet te snel af te schrijven op basis van één resultaat tegen Porto. Voetbal is een onvoorspelbare sport en alles kan gebeuren. Laten we geduldig zijn en wachten tot het einde van het seizoen voordat we een definitief oordeel vellen over het team.

Saudi: Ighalo scoort zijn derde doelpunt van het seizoen in Al Wehda's 2-2 gelijkspel thuis Previous post Saudi: Ighalo scoort zijn derde doelpunt van het seizoen in Al Wehda’s 2-2 gelijkspel thuis
Europa League: Galatasaray coach betreurt afwezigheid van Osimhen in gelijkspel tegen Rigas FS Next post Europa League: Galatasaray coach betreurt afwezigheid van Osimhen in gelijkspel tegen Rigas FS