Europa League: Galatasaray coach betreurt afwezigheid van Osimhen in gelijkspel tegen Rigas FS

Europa League: Galatasaray coach betreurt afwezigheid van Osimhen in gelijkspel tegen Rigas FS

Galatasaray manager Okan Buruk has discussed Victor Osimhen’s absence in the club’s UEFA Europa League 2-2 draw against against Rigas FS.

The Turkish Super Lig champions surrendered a two-goal lead to allow their hosts earn a share of the spoils.

Osimhen missed the encounter due to muscle injury.

Read Also:Europa League: Don’t Judge Man United By Porto Result –Ten Hag

The 25-year-old was substituted after the break in Galatasaray’s 3-3 draw against Kasimpasa last weekend.

“Of course, we can have shortcomings here. Victor Osimhen was not there because he was injured. With him, you can find more solutions in such matches,” Buruk told the club’s official website.

“We saw that Icardi also moved around more and played more comfortably; but of course, I had higher expectations from the players who entered later in the game. Unfortunately, we could not do this. We had to produce more.

“No matter how much the opponent closed down, no matter how close he played to his own goal, we had to produce more. A team with such special players had to find the winning goal somehow. After 2-2, we had a few chances here; but having the ball in our hands didn’t help us much here.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Galatasaray coach Fatih Terim heeft zijn teleurstelling geuit over de afwezigheid van sterspeler Victor Osimhen tijdens het gelijkspel tegen Rigas FS in de Europa League. De Nigeriaanse aanvaller, die momenteel geblesseerd is, werd node gemist tijdens de wedstrijd.

Osimhen, die afgelopen zomer werd overgenomen van Napoli, heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Galatasaray dit seizoen. Zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden hebben hem tot een van de meest gevreesde aanvallers in de Europa League gemaakt.

Terim betreurde het dat Osimhen niet beschikbaar was voor de wedstrijd tegen Rigas FS, aangezien hij gelooft dat de aanvaller het verschil had kunnen maken. “Victor is een cruciale speler voor ons en zijn afwezigheid was duidelijk voelbaar op het veld. We hebben zijn doelpunten gemist en zijn aanwezigheid had ons kunnen helpen om de wedstrijd te winnen,” aldus Terim.

Desondanks slaagde Galatasaray erin om een gelijkspel te behalen tegen Rigas FS, waardoor ze nog steeds kans maken om door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League. Terim prees zijn spelers voor hun inzet en veerkracht, ondanks de afwezigheid van Osimhen.

De coach benadrukte echter dat het team niet kan blijven vertrouwen op individuele spelers en dat ze als collectief moeten blijven presteren om succesvol te zijn in de Europa League. Hij hoopt dat Osimhen snel zal herstellen van zijn blessure en weer beschikbaar zal zijn voor de komende wedstrijden.

Galatasaray zal nu moeten focussen op hun volgende tegenstander in de Europa League en proberen om zonder Osimhen een goed resultaat neer te zetten. Terim is vastberaden om zijn team naar de volgende ronde te leiden en zal er alles aan doen om dit doel te bereiken.

Europa League: Beoordeel Man United niet op basis van het resultaat tegen Porto - Ten Hag Previous post Europa League: Beoordeel Man United niet op basis van het resultaat tegen Porto – Ten Hag
Saliba en Gabriel behoren tot de beste verdedigers op dit moment - Real Madrid-ster Next post Saliba en Gabriel behoren tot de beste verdedigers op dit moment – Real Madrid-ster