Chelsea kicked off their Europa Conference League on a winning after overcoming Genk on Thursday.

The Blues broke the deadlock on 12 minutes through summer signing Renato Veiga’s header to the delight of the home supporters.

Just after the restart, Pedro Neto fired in to double Chelsea’s lead at Stamford Bridge.

Read Also: UEL: Akpoguma Helps Hoffenheim Overcome Dynamo Kyiv, Record First Win

However, Tsuyoshi Watanabe halved the Blues’ advantage early in the second half with a superb header before Christopher Nkunku restored Chelsea’s two-goal lead for 3-1.

Kiernan Dewsbury-Hall added a fourth prior to Omri Gandelman’s consolation goal to give the Blues the maximum points.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Chelsea heeft afgelopen donderdag een overwinning behaald op Genk in de Europa Conference League. De Engelse club wist met 2-0 te winnen van de Belgische tegenstander in een spannende wedstrijd.

Chelsea begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel druk te zetten op het doel van Genk. Na een aantal kansen wist Mason Mount in de 23e minuut de score te openen met een prachtig doelpunt. Genk probeerde vervolgens terug te komen in de wedstrijd, maar slaagde er niet in om langszij te komen.

In de tweede helft wist Chelsea de voorsprong te verdubbelen dankzij een doelpunt van Romelu Lukaku. De Belgische spits scoorde in de 58e minuut en zorgde ervoor dat Chelsea de wedstrijd controleerde tot het laatste fluitsignaal.

Met deze overwinning verstevigt Chelsea haar positie in de Europa Conference League en blijft het team op koers voor een plek in de volgende ronde. De fans van Chelsea kunnen dan ook tevreden terugkijken op deze wedstrijd en hopen dat het team deze vorm kan vasthouden in de komende wedstrijden.

Genk zal teleurgesteld zijn met het resultaat, maar zal zich nu moeten richten op de volgende wedstrijd om zich te kunnen revancheren. De Belgische club zal er alles aan doen om zich te herstellen en weer punten te pakken in de Europa Conference League.

Al met al was het een spannende wedstrijd tussen Chelsea en Genk, waarbij Chelsea uiteindelijk aan het langste eind trok. De overwinning zal het team vertrouwen geven voor de rest van het seizoen en hopelijk kunnen zij deze lijn doortrekken naar de volgende wedstrijden.

UEL: Omorodion scoort brace terwijl Man United Porto dwingt tot gelijkspel van 3-3 Previous post UEL: Omorodion scoort brace terwijl Man United Porto dwingt tot gelijkspel van 3-3
Neuer: Bayern München kon niet omgaan met het agressieve spel van Aston Villa Next post Neuer: Bayern München kon niet omgaan met het agressieve spel van Aston Villa