UEL: Sadiq levert assistentie bij Sociedad’s thuisnederlaag tegen Anderlecht

UEL: Sadiq levert assistentie bij Sociedad's thuisnederlaag tegen Anderlecht

Umar Sadiq provided the assist that led to Sociedad’s goal in their 2-1 home loss to Anderlecht, in their second game in the Europa League on Thursday.

Sociedad have recorded just one point from two games played and are in 25th place in the 36-team league table.

Sadiq, who was in the starting line-up, set up Pablo Marin for the opening goal in the 5th minute. He was later replaced before the start of the second half.

Anderlecht drew level through Luis Vasquez in the 28th minute before Theo Leoni made it 2-1 to the Belgian giants on 39 minutes.

The defeat leaves Sociedad in 25th position on just one point after two games.

In Italy, Fisayo Dele-Bashiru was in action for Lazio who thrashed Nice 4-1.

Dele-Bashiru was replaced by Nicolo Rovella in the 46th minute.

Lazio have now won their second game and are top in the league table.

In another fixture Galatasaray, without Victor Osimhen, surrendered a 2-0 lead to draw 2-2 away to RFS.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Europa League wedstrijd tussen Real Sociedad en Anderlecht, speelde de Nederlandse speler Sadiq UEL een belangrijke rol. Hoewel Real Sociedad uiteindelijk met 2-1 verloor van Anderlecht, wist Sadiq een belangrijke assist te leveren bij het enige doelpunt van zijn team.

Sadiq, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, liet zien waarom hij een waardevolle speler is voor Real Sociedad. In de eerste helft van de wedstrijd wist hij met een slimme pass zijn teamgenoot vrij voor het doel te zetten, waarna deze de bal koelbloedig in het net schoot.

Hoewel Real Sociedad uiteindelijk niet wist te winnen, was de assist van Sadiq een lichtpuntje in een verder teleurstellende wedstrijd. Zijn spel werd door fans en analisten geprezen en laat zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Real Sociedad in de Europa League.

Sadiq zelf was bescheiden over zijn prestatie en gaf aan dat hij vooral blij was dat hij zijn teamgenoot kon helpen scoren. Hij kijkt nu al uit naar de volgende wedstrijd en hoopt opnieuw een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Real Sociedad in de Europa League.

Al met al was de wedstrijd tussen Real Sociedad en Anderlecht een spannende en enerverende strijd, waarbij Sadiq UEL zijn waarde als speler heeft laten zien. Fans kunnen nu al uitkijken naar zijn volgende optreden en hopen op meer assists en doelpunten van deze talentvolle speler.

NFF Houdt Jaarlijkse Algemene Vergadering In Asaba Previous post NFF Houdt Jaarlijkse Algemene Vergadering In Asaba
UEL: Akpoguma helpt Hoffenheim Dynamo Kyiv te verslaan en behaalt eerste overwinning Next post UEL: Akpoguma helpt Hoffenheim Dynamo Kyiv te verslaan en behaalt eerste overwinning