Europa League: Osimhen is een ongelooflijke doelpuntenmaker – Morozs

Europa League: Osimhen is een ongelooflijke doelpuntenmaker - Morozs

FK RFS coach Viktors Morozs has described Super Eagles striker Victor Osimhen as an incredible goal scorer ahead of tonight’s Europa League clash against Galatasaray.

The Nigerian international, who bagged two assists against PAOK FC in their opening fixture in the Europa League, will be missing action today.

In a chat with haber7com, Morozs stated that osimhen’s absence doesn’t mean Galatasaray will be weak in the attack.

Read Also: AFCON 2025Q: We’ll Approach Libya Game Like ‘World Cup Final’ — Eguavoen

“Our defense will have a lot of work to do. Galatasaray is very strong as a team.

“Yes, Osimhen is not playing, he is a great goal scorer. But even if you take Osimhen out, there are players who can play instead of him. For example, Mauro Icardi.

“We will make a good preparation and look for ways to get points. We will do our best as a team and individually tomorrow.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Europa League heeft Victor Osimhen zich bewezen als een ongelooflijke doelpuntenmaker. De Nigeriaanse spits, die momenteel speelt voor Napoli, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten in het Europese toernooi.

Osimhen begon zijn carrière bij het Belgische Sporting Charleroi, waar hij al snel opviel door zijn doelpuntenproductie. Zijn prestaties trokken de aandacht van Napoli, die hem in 2020 voor een recordbedrag van €70 miljoen overnam.

Sinds zijn komst naar Napoli heeft Osimhen zijn reputatie als doelpuntenmaker waargemaakt. In de Europa League heeft hij laten zien dat hij een echte goalgetter is, met belangrijke doelpunten in cruciale wedstrijden.

Een van de meest opvallende prestaties van Osimhen in de Europa League was zijn hattrick tegen Real Sociedad in de groepsfase van het toernooi. Zijn klinische afwerking en snelheid maken hem een nachtmerrie voor verdedigers en een waardevolle aanwinst voor Napoli.

Naast zijn doelpunten heeft Osimhen ook laten zien dat hij een teamspeler is, met zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn medespelers en zijn harde werk op het veld.

Met zijn indrukwekkende prestaties in de Europa League heeft Osimhen bewezen dat hij een van de beste doelpuntenmakers van het toernooi is. Zijn talent en potentieel maken hem een speler om in de gaten te houden in de komende jaren.

AFCON 2025 Kwalificatie: Eguavoen benadert wedstrijd tegen Libië als 'WK-finale' Previous post AFCON 2025 Kwalificatie: Eguavoen benadert wedstrijd tegen Libië als ‘WK-finale’
Alhassan heeft een wereldklasse motor - Moereira Next post Alhassan heeft een wereldklasse motor – Moereira