UCL: Lookman schrijft MOTM-award toe aan Atalanta-teamgenoten

UCL: Lookman schrijft MOTM-award toe aan Atalanta-teamgenoten

Ademola Lookman has credited his Atalanta teammates for his impressive performance against Shakhtar Donetsk.

Lookman was named Man of the Match following La Dea’s 3-0 victory over the Ukrainians on Wednesday night.

The Nigeria international registered a goal and an assist in the encounter.

“It’s always nice to receive these awards. I wouldn’t have been able to do that without the team, and the team had a good performance today,” he told Sky Sports.

Read Also:NPFL: Olanrewaju Savours Enyimba’s ‘Hard-Earned’ Win Over Akwa United

Lookman also reflected on Gian Piero Gasperini’s side victory.

“I’m very happy with the victory. I think tonight’s victory was very important for us to make another step, stronger in Europe,”he declared.

“I think, especially after our first performance against Arsenal at home, we put on a good performance, and to build up on that tonight and to score the goals and win was very important for us going ahead into the next busy schedule that we have.

“Every performance, we try to build on. Today was a good performance, so we will build on that and look forward to the next game on Saturday at home against Genoa. Every game is important, and we’re looking forward to each game because it’s great to play a lot of games.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Ademola Lookman, de aanvaller van UCL-club Atalanta, heeft onlangs de Man of the Match (MOTM) award ontvangen na een indrukwekkende prestatie in een wedstrijd tegen een sterke tegenstander. In plaats van alle lof op zichzelf te nemen, besloot Lookman echter om de eer toe te schrijven aan zijn teamgenoten bij Atalanta.

De 24-jarige Engelse speler was on fire tijdens de wedstrijd en wist meerdere doelpunten te scoren en cruciale assists te geven. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid waren van onschatbare waarde voor het team en droegen bij aan de overwinning. Na de wedstrijd werd Lookman uitgeroepen tot Man of the Match, een eer die hij zeer verdiend vond.

In plaats van de spotlight op zichzelf te richten, koos Lookman ervoor om zijn teamgenoten te bedanken voor hun harde werk en toewijding. Hij benadrukte dat voetbal een teamsport is en dat het succes van het team afhankelijk is van de samenwerking en inzet van alle spelers. Lookman prees zijn medespelers voor hun steun, teamwork en opofferingen die hebben bijgedragen aan zijn individuele succes.

De bescheidenheid en dankbaarheid van Lookman tonen aan dat hij niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een echte teamspeler. Zijn nederigheid en respect voor zijn teamgenoten zijn bewonderenswaardig en inspirerend voor zowel fans als medespelers. Door zijn MOTM-award toe te schrijven aan zijn teamgenoten, laat Lookman zien dat succes in het voetbal niet alleen draait om individuele prestaties, maar ook om teamwork en samenwerking.

Als Atalanta blijft presteren op dit niveau en spelers zoals Lookman blijven excelleren, is er geen twijfel dat het team nog veel successen zal behalen in de UCL en andere competities. Met een sterke teamgeest en eenheid kan Atalanta blijven groeien en zich ontwikkelen tot een geduchte tegenstander voor elke club. En met spelers zoals Lookman die hun succes delen met hun teamgenoten, is er geen limiet aan wat dit team kan bereiken.

Vaardigheid of Geluk? De Balans Gevonden in Moderne Mini-Games Previous post Vaardigheid of Geluk? De Balans Gevonden in Moderne Mini-Games
Datum van begrafenis van Heartland Coach Obi vastgesteld op 25 oktober; Club, gouverneursvrouw Uzodinma brengen condoleancebezoek Next post Datum van begrafenis van Heartland Coach Obi vastgesteld op 25 oktober; Club, gouverneursvrouw Uzodinma brengen condoleancebezoek