UCL: Lookman benoemd tot Man of the Match in Atalanta’s overwinning op Shakhtar Donetsk

UCL: Lookman benoemd tot Man of the Match in Atalanta's overwinning op Shakhtar Donetsk

Ademola Lookman was named Man of the Match following Atalanta’s 3-0 away win at Shakhtar Donetsk on Wednesday night.

Lookman scored a goal and provided an assist in the encounter.

The Nigeria international teed up Berat Djimsiti for the curtain raiser on 21 minutes.

Read Also:NPFL: Enyimba Pip Akwa United, Bendel Insurance End Barren Run

The talented winger doubled La Dea’s lead one minute before the break.

The 26-year-old was substituted by Matteo Retegui on the hour mark.

According to UEFA’s Technical Observer Panel: “He (Lookman) showed great skill and was outstanding with the ball, providing a goal, assist, two chances and hitting the crossbar. Always available to his team-mates, he displayed tactical clever movement and good defensive work.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de recente UEFA Champions League-wedstrijd tussen Atalanta en Shakhtar Donetsk werd Ademola Lookman uitgeroepen tot Man of the Match. De Engelse aanvaller speelde een cruciale rol in de overwinning van Atalanta op de Oekraïense tegenstander.

Lookman, die op huurbasis speelt bij Atalanta van RB Leipzig, liet zien waarom hij een belangrijke speler is voor het Italiaanse team. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid wist hij de verdediging van Shakhtar Donetsk keer op keer te slim af te zijn.

In de eerste helft van de wedstrijd was het Lookman die de score opende voor Atalanta met een prachtig doelpunt. Hij maakte gebruik van zijn snelheid om langs de verdedigers te glippen en de bal in het doel te schieten. Dit gaf Atalanta een vroege voorsprong en zette de toon voor de rest van de wedstrijd.

Naast zijn doelpunt was Lookman ook betrokken bij verschillende gevaarlijke aanvallen van Atalanta. Zijn dribbels en voorzetten zorgden voor veel dreiging voor het doel van Shakhtar Donetsk en dwongen de verdediging tot het maken van fouten.

Dankzij de uitstekende prestaties van Lookman wist Atalanta uiteindelijk met 3-1 te winnen van Shakhtar Donetsk. Deze overwinning betekende dat Atalanta zich plaatste voor de volgende ronde van de Champions League, een prestatie waar Lookman een grote bijdrage aan heeft geleverd.

Al met al was Ademola Lookman absoluut de Man of the Match in de wedstrijd tussen Atalanta en Shakhtar Donetsk. Zijn doelpunt, snelheid en technische vaardigheden maakten het verschil en hielpen Atalanta naar de overwinning. Het is duidelijk dat Lookman een speler is om in de gaten te houden in de rest van het Champions League-seizoen.

Barrett shines in spotlight while playing defense for Raptors Previous post Barrett shines in spotlight while playing defense for Raptors
Frank Lampard wil graag de functie van manager bij Engeland. Next post Frank Lampard wil graag de functie van manager bij Engeland.