Merino: Het winnen van trofeeën blijft mijn doel bij Arsenal

Merino: Het winnen van trofeeën blijft mijn doel bij Arsenal

Arsenal’s summer signing Mikel Merino has disclosed that winning trophies remain his major priority with the club.

The Spanish international made his debut for the Gunners in their 2-0 win over Paris Saint Germain in Tuesday’s Champions League.

In a chat with the club’s website, Merino mentioned success and how under manager Mikel Arteta he can become a better player.

Read Also: CHAN 2024 Qualifiers: Home Eagles To Know Foes October 9

“Winning trophies is the main thing here for everybody. They are obsessed with that, you can see that winning is the main thing for us.

“The mentality that they have here is amazing, not only on the pitch, but at the training ground and how they focus on the single things, the details, the basics.

“When I spoke to Mikel and I saw what was the plan, not only with me but the whole team, what was the culture, I felt this was the right place to be to take the next step in my career.

“I want to grow up, I want to learn even more – and I think this is the right place to keep improving and keep winning.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Merino: Het winnen van trofeeën blijft mijn doel bij Arsenal

Mikel Merino, de Spaanse middenvelder die in 2017 bij Arsenal tekende, heeft onlangs zijn vastberadenheid uitgesproken om trofeeën te winnen met de club. De 25-jarige voetballer, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en intelligentie op het veld, heeft zich snel opgewerkt tot een belangrijke speler in het team.

Merino, die eerder voor clubs als Real Sociedad en Newcastle United speelde, heeft zijn ambities duidelijk gemaakt in een recent interview. Hij benadrukte dat hij naar Arsenal kwam met als doel om prijzen te winnen en dat dit nog steeds zijn voornaamste focus is.

“Ik ben hier gekomen om te winnen”, aldus Merino. “Ik wil trofeeën pakken met Arsenal en ik zal er alles aan doen om dat te bereiken. Ik geloof in de kwaliteit van dit team en ik weet dat we in staat zijn om grote dingen te bereiken.”

De middenvelder heeft al laten zien wat hij in huis heeft door indrukwekkende prestaties neer te zetten op het veld. Zijn vermogen om het spel te lezen en beslissende passes te geven heeft hem al snel geliefd gemaakt bij de fans van Arsenal.

Merino’s vastberadenheid om succes te behalen met Arsenal is een positief teken voor de club en haar supporters. Met een speler van zijn kaliber in het team, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Arsenal weer aan de top van het Engelse voetbal staat.

Het is duidelijk dat Merino vastbesloten is om zijn stempel te drukken bij Arsenal en zijn doel om trofeeën te winnen zal ongetwijfeld motiverend werken voor zijn teamgenoten. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de club en haar fans, met Merino als een belangrijke speler die hen naar succes kan leiden.

Kwalificatiewedstrijden CHAN 2024: Thuisploeg Eagles leren tegenstanders kennen op 9 oktober Previous post Kwalificatiewedstrijden CHAN 2024: Thuisploeg Eagles leren tegenstanders kennen op 9 oktober
Het spelen in de Champions League is de droom van elke speler - Van Dijk Next post Het spelen in de Champions League is de droom van elke speler – Van Dijk