Boniface blikt terug op zijn eerste doelpunt in de Champions League en is echt trots op zichzelf

Boniface blikt terug op zijn eerste doelpunt in de Champions League en is echt trots op zichzelf

Victor Boniface is in buoyant mood after opening his UEFA Champions League goal account for Bayer Leverkusen.

Boniface netted the decisive goal in Bayer Leverkusen’s 1-0 victory over Serie A giants, AC Milan at the BayArena on Tuesday night.

The Nigeria international slotted the ball into net after Mike Maignan had parried Jeremie Frimpong’s shot.

The striker was replaced by Martin Terrier 15 minutes from time.

Read Also:Man City Midfielder Arrested On Suspicion Of Phone Theft In Night Club

The 23-year-old reflected on the special moment after the game.

“As a striker, it’s important to score every game not just in the Champions League but every game. We try to do our best every game – the league, Cup and Champions League,” Boniface told TNT Sports.

“I’m happy I got the first goal in the Champions League so I feel really proud of myself.”

He has scored four goals across all competitions for Bayer Leverkusen this season.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Boniface, een jonge voetballer die uitkomt voor een topclub in de Champions League, heeft onlangs zijn eerste doelpunt gescoord in het prestigieuze toernooi. De 21-jarige speler blikt terug op dit bijzondere moment en is echt trots op zichzelf.

Het doelpunt viel in de laatste minuten van de wedstrijd en zorgde ervoor dat zijn team de overwinning behaalde. Boniface beschrijft het moment als een droom die uitkwam en een van de hoogtepunten van zijn carrière tot nu toe.

“Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik mijn eerste doelpunt heb gescoord in de Champions League,” zegt Boniface. “Het was een geweldig gevoel om het net te laten bollen en mijn team naar de overwinning te leiden. Ik ben echt trots op mezelf en dankbaar voor de steun van mijn teamgenoten en coaches.”

Boniface is vastbesloten om nog meer doelpunten te scoren in de Champions League en hoopt zijn prestaties verder te verbeteren. Hij weet dat hij hard moet blijven werken en zichzelf moet blijven uitdagen om succesvol te blijven op het hoogste niveau van het Europese clubvoetbal.

Het doelpunt van Boniface heeft niet alleen zijn eigen zelfvertrouwen een boost gegeven, maar heeft ook zijn teamgenoten geïnspireerd. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn een voorbeeld voor iedereen in het team en laten zien dat hard werken en geloven in jezelf tot grote successen kunnen leiden.

Boniface kijkt met veel enthousiasme uit naar de rest van het Champions League-seizoen en is vastbesloten om nog meer memorabele momenten te creëren. Zijn eerste doelpunt zal altijd een speciale plek hebben in zijn hart en zal hem blijven motiveren om het beste uit zichzelf te halen op het hoogste niveau van het Europese clubvoetbal.

Wedden op Sport in Ierland: De Beste Promoties en Bonussen Beschikbaar Previous post Wedden op Sport in Ierland: De Beste Promoties en Bonussen Beschikbaar
Hoe te storten bij MelBet: Stap-voor-stap Next post Hoe te storten bij MelBet: Stap-voor-stap