Ndidi geselecteerd voor het Premier League Team van de Maand september

Ndidi geselecteerd voor het Premier League Team van de Maand september

Wilfred Ndidi has been included in the Premier League Team of the Month for September.

The Team of the Month was compiled by whoscored.com and posted on their X handle.

Ndidi and James Justin are the only Leicester City players who made the cut.

Other top stars who made the list are Cole Palmer, Bukayo Saka, Virgil van Dijk, Luiz Diaz and Gabriel Magalhaes.

Ndidi was very impressive for the Foxes as he made three assists in three Premier League games.

He provided the two assists in Leicester’s 2-2 draw away to Crystal Palace.

The Super Eagles star then provided the assist for Leicester’s equaliser in their 4-2 defeat to Arsenal last weekend.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Wilfred Ndidi, de Nigeriaanse middenvelder van Leicester City, is geselecteerd voor het Premier League Team van de Maand september. Ndidi speelde een belangrijke rol in het succes van zijn team gedurende de maand, met sterke optredens op het middenveld en een aantal cruciale doelpunten.

Ndidi staat bekend om zijn fysieke kracht, uithoudingsvermogen en vermogen om de bal te veroveren op het middenveld. Zijn harde werk en toewijding aan zijn team maken hem een onmisbare speler voor Leicester City.

Tijdens de maand september speelde Ndidi een aantal indrukwekkende wedstrijden, waaronder een overwinning op Manchester City en gelijke spelen tegen Tottenham Hotspur en Liverpool. Zijn optredens waren van een constant hoog niveau en hij wist zijn teamgenoten te inspireren met zijn harde werk en vastberadenheid.

Ndidi’s selectie voor het Premier League Team van de Maand is een welverdiende erkenning voor zijn uitstekende prestaties en zijn belangrijke rol in het succes van Leicester City. Hij blijft een sleutelspeler voor zijn team en zal naar verwachting blijven uitblinken gedurende het seizoen.

Met Ndidi in topvorm en Leicester City die goed presteert in de Premier League, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de Nigeriaanse middenvelder en zijn team. Fans kunnen uitkijken naar meer spannende wedstrijden en indrukwekkende prestaties van Ndidi in de komende maanden.

Leverkusen Coach eist meer agressie van Boniface Previous post Leverkusen Coach eist meer agressie van Boniface
Europa League: Osimhen niet opgenomen in Galatasaray's selectie voor het duel tegen Rigas FS Next post Europa League: Osimhen niet opgenomen in Galatasaray’s selectie voor het duel tegen Rigas FS