Nwabali noemt Williams van Mamelodi Sundowns de beste doelman ter wereld

Nwabali noemt Williams van Mamelodi Sundowns de beste doelman ter wereld

Stanley Nwabali has named Mamelodi Sundowns’ Rowen Williams the best goalkeeper in the world.

Williams is among the goalkeepers nominated for the Ballon d’or award.

The 32-year-old had a stellar campaign with Mamelodi Sundowns last season.

The shot stopper played an overall 46 matches, conceded 19 goals, while keeping 30 clean sheets for the Brazilians.

Read Also:Lookman Makes Serie A Team Of The Month For September

He also kept fine clean sheets for South Africa at the 2023 Africa Cup of Nations, with the Bafana Bafana finishing in third position.

” I really see Ronwen Williams and not because we are in the same league,” the Nigerian told iDiski Times.

“But I really see him as the best goalkeeper in the world. He really inspires me with how he plays, and I’m not surprised to see him on the list of nominees of the best goalkeepers in the world.

“Ronwen Williams did really well and not only at the AFCON but at club level as well.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse voetballegende Emmanuel Nwabali heeft onlangs voor opschudding gezorgd in de voetbalwereld door te beweren dat Denis Onyango, de doelman van Mamelodi Sundowns, de beste ter wereld is. Nwabali, die zelf een succesvolle carrière als doelman had, heeft zijn lof voor Onyango uitgesproken na het zien van zijn indrukwekkende prestaties op het veld.

Onyango, die al jarenlang een vaste waarde is in het doel van Mamelodi Sundowns, heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en consistente doelman. Zijn reflexen, leiderschap en vermogen om cruciale reddingen te maken hebben hem geliefd gemaakt bij fans en experts over de hele wereld.

Nwabali is van mening dat Onyango niet alleen de beste doelman in Afrika is, maar zelfs de beste ter wereld. Hij prijst Onyango’s technische vaardigheden, zijn mentale kracht en zijn vermogen om onder druk te presteren. Volgens Nwabali is Onyango een complete doelman die alle kwaliteiten bezit die nodig zijn om op het hoogste niveau te spelen.

Hoewel er veel discussie is over wie de beste doelman ter wereld is, is het duidelijk dat Onyango een van de topkandidaten is. Zijn indrukwekkende optredens voor zowel club als land hebben hem op de radar geplaatst van enkele van de grootste clubs ter wereld.

Of Onyango daadwerkelijk de beste doelman ter wereld is, blijft natuurlijk subjectief en afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Maar één ding is zeker: zijn talent en toewijding aan het spel maken hem tot een van de meest opvallende doelmannen van deze tijd. Het is dan ook geen verrassing dat Nwabali hem zo hoog inschat.

Galatasaray geeft een update over de blessure van Osimhen Previous post Galatasaray geeft een update over de blessure van Osimhen
UCL: Boniface scoort; Chukwueze als invaller, Olayinka valt uit met Rode Ster Next post UCL: Boniface scoort; Chukwueze als invaller, Olayinka valt uit met Rode Ster