UCL: Boniface scoort; Chukwueze als invaller, Olayinka valt uit met Rode Ster

UCL: Boniface scoort; Chukwueze als invaller, Olayinka valt uit met Rode Ster

Victor Boniface scored his maiden UEFA Champions League goal as Bayer Leverkusen recorded a 1-0 victory over AC Milan at the BayArena on Tuesday night.

Boniface had the ball in the net after 21 minutes with a volley off the inside of the boot from Jeremie Frimpong’s cross, but VAR confirmed that the winger was offside.

The Nigeria international fired home the winning goal after 51 minutes.

The 23-year-old was replaced by Martin Terrier 15 minutes from time.

Read Also:Nwabali Names Mamelodi Sundowns’ Williams World’s Best Goalkeeper

His compatriot Nathan Tella made his Champions League debut, coming on for Florian Wrtiz on 89 minutes.

AC Milan paraded another Nigerian Samuel Chukwueze for 11 minutes.

Chukwueze took the place of USA captain Christain Pulisic.

At the Estadio Giuseppe Meazza, Peter Olayinka was in action as Inter Milan thrashed Red Star Belgrade 4-0.

Olayinka was in action for the entire duration of the game.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de UEFA Champions League-wedstrijd tussen UCL en Rode Ster Belgrado wist UCL een belangrijke overwinning te behalen met een score van 2-1. De Nigeriaanse aanvaller Boniface wist het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren, waarmee hij zijn team op voorsprong zette.

Een opvallende wissel was die van Samuel Chukwueze, die als invaller het veld betrad en een belangrijke rol speelde bij het tweede doelpunt van UCL. Met zijn snelheid en technische vaardigheden wist hij de verdediging van Rode Ster te slim af te zijn en de bal in het net te schieten.

Helaas moest UCL ook een tegenslag incasseren, toen spits Olayinka geblesseerd raakte en uitviel tijdens de wedstrijd. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn blessure is en hoelang hij uit de roulatie zal zijn.

De overwinning van UCL is een belangrijke stap richting de volgende ronde van de Champions League. Met deze overwinning laten ze zien dat ze in topvorm zijn en klaar zijn om het op te nemen tegen de beste teams van Europa. De fans kunnen dan ook met trots terugkijken op deze wedstrijd en hopen op nog meer succes in de rest van het toernooi.

Nwabali noemt Williams van Mamelodi Sundowns de beste doelman ter wereld Previous post Nwabali noemt Williams van Mamelodi Sundowns de beste doelman ter wereld
Dafabet biedt gratis krediet van 150 en geen stortingsbonus in 2024 Next post Dafabet biedt gratis krediet van 150 en geen stortingsbonus in 2024