Aston Villa kan Premier League titel winnen – Pardew

Aston Villa kan Premier League titel winnen - Pardew

Ex-Newcastle United coach Alan Pardew says he’s optimistic Aston Villa can win the Premier League this season.

In a chat with talkSport, Pardew thinks they might contend for their first league title in over 44 years.

“I think Liverpool are going to be involved in that conversation and I have a little feeling for Villa if they can just keep the squad in tact,” Pardew told talkSPORT.

Read Also: UCL: Boniface On Target; Chukwueze Features As Substitute, Olayinka Falls With Red Star

“They have definitely got the potential to do a Leicester with that team that he has, particularly the starting XI.

“If they start beating each other a bit more, if Chelsea get involved in that and Newcastle can start nicking points, with Rodri injured City won’t be as secure. I think they (Villa) are a better side this year.

“Newcastle have started better than I expected actually, they have got a great manager, some fantastic players, whether they can keep the momentum going…so far they are going very well.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Aston Villa kan Premier League titel winnen – Pardew

Alan Pardew, voormalig Premier League-manager en voetbalanalist, heeft onlangs verklaard dat Aston Villa een serieuze kans maakt om de Premier League titel te winnen. Met de club die momenteel op de tweede plaats staat in de competitie, achter koploper Manchester City, gelooft Pardew dat Villa het potentieel heeft om de verrassing van het seizoen te worden.

Pardew wijst op de indrukwekkende vorm van Aston Villa dit seizoen, met slechts één nederlaag in hun eerste negen wedstrijden. De club heeft een solide verdediging en een aanval die regelmatig doelpunten weet te maken. Met spelers als Ollie Watkins, Emiliano Buendia en Danny Ings in topvorm, lijkt Aston Villa goed uitgerust om de strijd aan te gaan met de topclubs van de Premier League.

Daarnaast heeft manager Dean Smith bewezen dat hij een tactisch meesterbrein is en in staat is om zijn team goed te laten presteren tegen elke tegenstander. Met zijn ervaring en leiderschap heeft Smith het vertrouwen van zijn spelers gewonnen en hen gemotiveerd om tot het uiterste te gaan.

Hoewel Aston Villa nog steeds als underdog wordt beschouwd in de race om de titel, gelooft Pardew dat ze zeker kunnen verrassen en zelfs de Premier League kunnen winnen. Met nog veel wedstrijden te spelen en veel punten te verdienen, is alles mogelijk in het voetbal.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Aston Villa zich de rest van het seizoen zal ontwikkelen en of ze daadwerkelijk in staat zullen zijn om de titel te winnen. Met hun huidige vorm en vastberadenheid, kunnen ze zeker voor een verrassing zorgen in de Premier League.

Dafabet biedt gratis krediet van 150 en geen stortingsbonus in 2024 Previous post Dafabet biedt gratis krediet van 150 en geen stortingsbonus in 2024
Bruin: Van Nistelrooy kan Ten Hag opvolgen Next post Bruin: Van Nistelrooy kan Ten Hag opvolgen