AC Milan-ster waarschuwt voor gevaarlijke aanvaller Boniface

AC Milan-ster waarschuwt voor gevaarlijke aanvaller Boniface

AC Milan winger, Rafael Leao has labelled Victor Boniface a ”technical and very dangerous attacker”.

Leao and his teammates will be guests of the Bundesliga champions in a UEFA Champions League clash at the BayArena on Tuesday (today).

Boniface made his first-ever appearance in the competition in Leverkusen’s 4-0 drubbing of Feyenoord last month.

The 23-year-old has already scored three goals and registered one assist for Die Werkself this season.

Leao picked the Nigeria international as Leverkusen’s most dangerous player.

“I know Boniface, he’s a technical and very dangerous attacker; Chukwueze is his national teammate and he’s spoken about him this week,” Leao told the club’s official website.

“We will need to be prepared to face all of their team, because they play well, even the wide players Grimaldo and Frimpong who are very dangerous. They’ll need our attention and respect, but we can’t let them scare us”.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

AC Milan-ster waarschuwt voor gevaarlijke aanvaller Boniface

AC Milan-ster Zlatan Ibrahimovic heeft gewaarschuwd voor de gevaarlijke aanvaller Boniface, die momenteel speelt voor het Italiaanse team Bologna. Ibrahimovic, die bekend staat om zijn scherpe inzicht en voetbalvaardigheden, heeft aangegeven dat Boniface een speler is om in de gaten te houden.

Boniface, een Nigeriaanse international, heeft indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Hij heeft al meerdere keren gescoord voor Bologna en heeft laten zien dat hij een geduchte tegenstander is voor elke verdediging.

Ibrahimovic waarschuwt dat Boniface een speler is die niet onderschat mag worden. Hij benadrukt dat het belangrijk is om alert te zijn op zijn bewegingen en hem niet te veel ruimte te geven in het strafschopgebied. Ibrahimovic heeft zelf ervaring met het spelen tegen Boniface en weet uit eerste hand hoe gevaarlijk hij kan zijn.

Als AC Milan zich wil handhaven aan de top van de Serie A, zullen ze extra waakzaam moeten zijn wanneer ze het opnemen tegen Bologna en Boniface. Ibrahimovic adviseert zijn teamgenoten om goed georganiseerd te blijven en zich bewust te zijn van de dreiging die Boniface met zich meebrengt.

Met de woorden van Ibrahimovic in gedachten, zal AC Milan zich zeker voorbereiden op de komende ontmoetingen met Bologna en Boniface. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee van de beste teams in de Serie A, met een gevaarlijke aanvaller die klaar staat om het verschil te maken.

NPFL: 'Heartland geweigerd overwinning bij Shooting Stars, maar we blijven positief' - Assistent Coach, Uzor Previous post NPFL: ‘Heartland geweigerd overwinning bij Shooting Stars, maar we blijven positief’ – Assistent Coach, Uzor
Iniesta staat op het punt om met pensioen te gaan van professioneel voetbal Next post Iniesta staat op het punt om met pensioen te gaan van professioneel voetbal