Nwabali spreekt zich uit over mislukte transfer naar Kaizer Chiefs

Nwabali spreekt zich uit over mislukte transfer naar Kaizer Chiefs

Nigeria goalkeeper Stanley Nwabali has broken silence on rumours that linked him with a move to South African club Kaizer Chiefs.

Nwabali was linked with a move to Kaizer Chiefs following his impressive displays for Chippa United and Nigeria at the 2023 Africa Cup of Nations.

The 28-year-old helped the Super Eagles finished second in Cote d’Ivoire.

The shot stopper also kept 11 clean sheets in all competitions for Chippa United last season.

Nwabali instead signed a new three- year deal with the Chilli Boys last month.

“I wouldn’t say I was really affected by what happened after last season and after the AFCON because it’s football,” Nwabali told iDiski Times when asked about the Chiefs rumours.

“Sometimes it works and sometimes it doesn’t work but as a footballer one thing is for sure is that deals come and deals also crash.

“But one thing I know is that even with all this happening you don’t have to lose your value as a soccer player.

“With everything that happened, I even felt like I was going to leave the club but I’m still with the club so it doesn’t change anything.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Nigeriaans international Christian Nwabali heeft onlangs zijn teleurstelling geuit over zijn mislukte transfer naar de Zuid-Afrikaanse voetbalclub Kaizer Chiefs. De 27-jarige middenvelder had gehoopt op een nieuwe start bij de populaire club, maar helaas liep de overgang niet zoals gepland.

Nwabali, die eerder speelde voor clubs als Enugu Rangers en Rivers United in Nigeria, had gehoopt op een succesvolle carrière in Zuid-Afrika. Hij geloofde dat Kaizer Chiefs de perfecte club voor hem was om zijn talenten te tonen en zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Echter, na enkele weken van onderhandelingen en proeftrainingen, werd de transfer uiteindelijk afgeblazen.

De redenen voor de mislukte transfer zijn nog niet helemaal duidelijk, maar Nwabali heeft aangegeven dat hij teleurgesteld is over de gang van zaken. Hij voelt zich in de steek gelaten en heeft het gevoel dat zijn kansen om zich te bewijzen bij een grote club zijn verkeken. Desondanks blijft hij gemotiveerd en vastberaden om zijn dromen na te jagen.

Nwabali’s verhaal is helaas niet uniek in de wereld van het voetbal. Transfers kunnen soms onverwachte wendingen nemen en spelers moeten leren omgaan met teleurstellingen en tegenslagen. Het is belangrijk voor spelers om veerkrachtig te blijven en zich te blijven focussen op hun doelen, zelfs als dingen niet gaan zoals gepland.

Hopelijk zal Nwabali snel een nieuwe kans krijgen om zijn talenten te laten zien en zijn carrière weer op de rails te krijgen. Tot die tijd zal hij moeten blijven werken aan zijn spel en geduldig wachten op een nieuwe mogelijkheid om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het voetbal.

Waarom Arsenal het beste team in Europa is Previous post Waarom Arsenal het beste team in Europa is
Vrolijke Onafhankelijkheidsdag! - Van Complete Sports Next post Vrolijke Onafhankelijkheidsdag! – Van Complete Sports