Fenerbahce versnelt contractonderhandelingen met Osayi-Samuel

Fenerbahce versnelt contractonderhandelingen met Osayi-Samuel

Fenerbahce are working hard to ensure defender Bright Osayi-Samuel signs a new contract at the club.

The Nigeria international’s contract will expire at the end of the current season.

Jose Mourinho’s side are desperate to keep the Nigerian at the club, instead of losing him for free next summer.

Read Also:Why I Dropped Dembele From PSG Squad —Enrique Reveals Ahead UCL Clash Vs Arsenal

According to reports emanating from Turkey, Fenerbahce hope to get the new deal done by January.

The versatile full-back’s wage demand has reportedly slowed down negotiation.

Osayi-Samuel joined Fenerbahce from Sky Bet Championship club, Queens Park Rangers, in January 2021.

The player is expected to be named in Nigeria’s squad for the 2025 Africa Cup of Nations qualifying double-header against the Mediterranean Knights.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Fenerbahce, een van de grootste voetbalclubs in Turkije, heeft de contractonderhandelingen met Bright Osayi-Samuel versneld. De 23-jarige Nigeriaanse aanvaller is momenteel transfervrij nadat zijn contract bij Queens Park Rangers afliep.

Osayi-Samuel is een veelbelovende speler die bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelpunten. Hij heeft indruk gemaakt in de Engelse Championship en wordt gezien als een speler met veel potentieel.

Fenerbahce heeft al geruime tijd interesse getoond in Osayi-Samuel en is nu vastbesloten om hem naar de club te halen. De club heeft de onderhandelingen versneld om ervoor te zorgen dat ze de concurrentie voor blijven en de speler snel kunnen vastleggen.

De aanvaller heeft al laten weten dat hij graag naar Fenerbahce zou willen gaan en is enthousiast over de mogelijkheid om in de Turkse competitie te spelen. Hij gelooft dat de club hem kan helpen zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en zijn potentieel te benutten.

Fenerbahce hoopt dat de contractonderhandelingen snel worden afgerond, zodat Osayi-Samuel zo snel mogelijk kan aansluiten bij het team en zich kan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De club is ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team en kijkt uit naar wat hij kan bijdragen op het veld.

Al met al lijkt het erop dat Fenerbahce serieus is over het aantrekken van Bright Osayi-Samuel en bereid is om snel actie te ondernemen om hem binnen te halen. Fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van deze getalenteerde speler en hopen op een succesvolle samenwerking in de toekomst.

Potter neemt afstand van de functie bij Manchester United Previous post Potter neemt afstand van de functie bij Manchester United
Saha: 'Manchester United Heeft Een Bewezen Doelpuntenmaker Nodig Zoals Osimhen' Next post Saha: ‘Manchester United Heeft Een Bewezen Doelpuntenmaker Nodig Zoals Osimhen’