Saha: ‘Manchester United Heeft Een Bewezen Doelpuntenmaker Nodig Zoals Osimhen’

Saha: 'Manchester United Heeft Een Bewezen Doelpuntenmaker Nodig Zoals Osimhen'

Former Manchester United forward Louis Saha has called on the Red Devils to go all out and sign Super Eagles striker, Victor Osimhen during the January transfer window.

The France international made this known on the backdrop of the team’s 3-0 loss to Tottenham in Sunday’s Premier League game.

Speaking with Daily Star, Saha stated that the Nigerian international is a proven goal scorer with high pedigree.

He also urged Man United to do everything in order to sign Osimhen during the January transfer window.

Read Also: Aribo Subbed On, Onuachu Benched As Winless Southampton Lose Again

“I don’t know if it’s a realistic option, because he (Osimhen) is on loan at Galatasaray, but if you’re talking about a proven goal scorer with pedigree, he is the man. He would instantly improve the team,” Saha said, per the Daily Star.

“If you signed Osimhen, you’re not signing potential. You know exactly what he is going to give you.

“A striker like Osimhen is exactly the kind of signing that Manchester United need to make. If it takes a lot of money, and it will to sign Osimhen, you go and do it.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Manchester United heeft de afgelopen jaren moeite gehad om consistentie te vinden in het scoren van doelpunten. Met spelers als Marcus Rashford, Anthony Martial en Mason Greenwood in de voorhoede, hebben ze zeker talent, maar ze missen een bewezen doelpuntenmaker die week in week uit het net kan vinden.

Een speler die vaak genoemd wordt als de perfecte aanvulling voor Manchester United is Victor Osimhen. De 22-jarige Nigeriaanse spits heeft indruk gemaakt bij zijn huidige club Napoli en wordt gezien als een van de meest veelbelovende jonge aanvallers in Europa. Met zijn snelheid, kracht en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Ole Gunnar Solskjaer.

Osimhen heeft bewezen dat hij kan scoren op het hoogste niveau, zowel in de Serie A als in de Champions League. Hij heeft een neusje voor goals en kan zowel met zijn voeten als met zijn hoofd gevaarlijk zijn voor de tegenstander. Zijn fysieke spel en vermogen om ruimtes te creëren voor zichzelf en zijn teamgenoten maken hem een geduchte aanvaller.

Met Manchester United die strijdt om weer aan de top van het Engelse voetbal te komen, zou het toevoegen van een speler als Osimhen hen zeker helpen om hun doelpuntentotaal te verhogen en meer wedstrijden te winnen. Zijn aanwezigheid in de voorhoede zou ook de druk van spelers als Rashford en Martial verlichten en hen in staat stellen om beter te presteren.

Het is echter belangrijk op te merken dat het aantrekken van Osimhen niet goedkoop zal zijn, gezien zijn talent en potentieel. Maar als Manchester United serieus is over het terugkeren naar de top van het Engelse voetbal, zouden ze moeten investeren in spelers van zijn kaliber.

Al met al lijkt het erop dat Manchester United inderdaad een bewezen doelpuntenmaker nodig heeft zoals Osimhen om hun aanval te versterken en hun doelen te bereiken. Het is aan de clubleiding om te beslissen of ze bereid zijn om de benodigde investeringen te doen om dit doel te bereiken.

Fenerbahce versnelt contractonderhandelingen met Osayi-Samuel Previous post Fenerbahce versnelt contractonderhandelingen met Osayi-Samuel
Waarom Arsenal het beste team in Europa is Next post Waarom Arsenal het beste team in Europa is