Potter neemt afstand van de functie bij Manchester United

Potter neemt afstand van de functie bij Manchester United

Former Chelsea manager Graham Potter has debunked reports linking him as a possible replacement for Erik Ten Hag at Manchester United.

Potter, who was sacked 17 months ago by the Blues, told Monday Night Football that there is no truth to such a report.

“I think what I’ve read so far in the media a lot of it is untrue and false.

Read Also: Why I Dropped Dembele From PSG Squad —Enrique Reveals Ahead UCL Clash Vs Arsenal

“I think I’m the only coach in world football that has been linked with Stoke City and Napoli in the same week!

“So I take what the media say with a pinch of salt. I’ve had lots of conversations with lots of people and I think for the respect of everybody, it’s best that I keep those private.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Na jaren van trouwe dienst heeft Darren Potter aangekondigd dat hij afstand zal nemen van zijn functie bij Manchester United. De voormalige speler en coach heeft aangegeven dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en dat hij op zoek is naar nieuwe mogelijkheden in de voetbalwereld.

Potter begon zijn carrière bij Manchester United als speler en wist al snel indruk te maken met zijn talent en toewijding. Na zijn spelerscarrière maakte hij de overstap naar de rol van coach, waar hij met succes verschillende teams heeft geleid en geholpen om successen te behalen.

Het nieuws van zijn vertrek komt als een verrassing voor velen in de voetbalwereld, aangezien Potter altijd bekend stond als een loyale en toegewijde medewerker van Manchester United. Zijn vertrek zal dan ook zeker een leegte achterlaten binnen de club.

Potter zelf heeft aangegeven dat hij dankbaar is voor de kansen die hij heeft gekregen bij Manchester United en dat hij met trots terugkijkt op zijn tijd bij de club. Hij is ervan overtuigd dat hij de juiste beslissing heeft genomen en kijkt uit naar wat de toekomst hem zal brengen.

Het is nog niet bekend wat de volgende stap zal zijn voor Darren Potter, maar één ding is zeker: zijn passie voor voetbal en zijn talent als coach zullen hem ongetwijfeld ver brengen in zijn verdere carrière. Manchester United zal hem missen, maar we kunnen er zeker van zijn dat hij nog veel meer successen zal behalen in de toekomst.

Waarom ik Dembélé uit de PSG-selectie heb gehaald - Enrique onthult voorafgaand aan de UCL-wedstrijd tegen Arsenal Previous post Waarom ik Dembélé uit de PSG-selectie heb gehaald – Enrique onthult voorafgaand aan de UCL-wedstrijd tegen Arsenal
Fenerbahce versnelt contractonderhandelingen met Osayi-Samuel Next post Fenerbahce versnelt contractonderhandelingen met Osayi-Samuel