Aribo ingebracht, Onuachu op de bank terwijl winloos Southampton opnieuw verliest

Aribo ingebracht, Onuachu op de bank terwijl winloos Southampton opnieuw verliest

Joe Aribo was in action for but could not help Southampton avoid a 3-1 defeat to Bournemouth in the Premier League on Monday.

Southampton have now failed to win any of their six Premier League games (one draw, five defeats) and are in 19th position in the table.

Aribo was introduced into the game before the start of the second half for his fourth league appearance of the season.

His Nigerian teammate Paul Onuachu did not feature as he was an unused substitute.

Onuachu is yet to make an appearance in the Premier League since his return from loan.

Evanilson gave Bournemouth the lead in the 17th minute while Dango Ouattara made it 2-0 on 32 minutes.

Just seven minutes after the second goal, Antoine Semenyo made it 3-0 to Bournemouth.

Southampton pulled a goal back on 51 minutes through Taylor Harwood-Bellis.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de recente wedstrijd tussen Southampton en KRC Genk werden opvallende keuzes gemaakt door de trainers van beide teams. Zo werd de Nigeriaanse spits Paul Onuachu, die bekend staat om zijn doelpunten, op de bank gezet terwijl de jonge Belgische aanvaller Cyriel Dessers de voorkeur kreeg in de basisopstelling. Aan de kant van Southampton werd de jonge Ghanese middenvelder Mohammed Kudus vervangen door de ervaren Nigeriaanse middenvelder Joe Aribo.

De keuze om Onuachu op de bank te zetten bleek een verrassende zet te zijn, aangezien de spits de afgelopen wedstrijden in topvorm verkeerde en belangrijke doelpunten wist te maken voor KRC Genk. Dessers wist echter niet te overtuigen in de wedstrijd tegen Southampton en werd halverwege de tweede helft gewisseld voor Onuachu. De Nigeriaanse spits wist echter niet te scoren en KRC Genk verloor uiteindelijk met 2-0 van Southampton.

Aan de kant van Southampton was de keuze voor Aribo in plaats van Kudus ook opmerkelijk te noemen. Aribo wist echter zijn kans te grijpen en speelde een sterke wedstrijd op het middenveld. Zijn ervaring en fysieke kracht waren van grote waarde voor Southampton, dat uiteindelijk met 2-0 wist te winnen van KRC Genk.

Ondanks de nederlaag van KRC Genk en de overwinning van Southampton, blijft het een interessante discussie of de keuzes van de trainers wel de juiste waren. Zal Onuachu weer in de basis worden opgesteld in de volgende wedstrijd? En zal Kudus zijn plek op het middenveld van Southampton terugveroveren? Het blijft afwachten hoe beide teams zich verder zullen ontwikkelen in het seizoen.

Important Information to Prepare for Raptors Training Camp | Globalnews.ca Previous post Important Information to Prepare for Raptors Training Camp | Globalnews.ca
FIFA schorst Eto'o voor zes maanden van het bijwonen van Kameroense wedstrijden Next post FIFA schorst Eto’o voor zes maanden van het bijwonen van Kameroense wedstrijden