NPFL: Finidi tevreden met veelbelovende start van Rivers United in het nieuwe seizoen

NPFL: Finidi tevreden met veelbelovende start van Rivers United in het nieuwe seizoen

Rivers United head coach, Finidi George has expressed satisfaction with his team’s impressive start to start to the new season.

Finidi masterminded Rivers United’s 2-0 victory over his former club, Enyimba at the Adokiye Amiesimaka Stadium, Port Harcourt on Sunday.

The former Nigeria Premier Football League (NPFL) champions have won three and drawn one of their four opening fixtures.

The Pride of Rivers currently occupy second position on the table with 10 points.

Read Also:UCL: Inter Milan Won’t Underestimate Red Star Belgrade –Inzaghi

“We are quite happy with our run in the League even if not 100%
perfect,” Finidi told Sports Boom.

“Every game is difficult in the NPFL people don’t know. They just feel
that if you get a draw, you would have won it.”

Finidi also commended the impact of the players’ performances in the fine
run of form.

“I must commend my boys so far for the unbeaten run in the league,” he added.

Rivers United will host struggling Akwa United in their next NPFL game on Sunday.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Nigeriaans international Finidi George heeft zijn tevredenheid geuit over de veelbelovende start van Rivers United in het nieuwe seizoen van de Nigeria Professional Football League (NPFL). De voormalige Ajax- en Real Betis-speler is momenteel assistent-trainer bij de club en is enthousiast over de prestaties van het team tot nu toe.

Rivers United heeft een sterke start gemaakt in het nieuwe seizoen van de NPFL, met overwinningen op enkele van de topclubs in de competitie. Het team heeft laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn en hebben laten zien dat ze serieus meedoen om de titel.

Finidi George, die zelf een succesvolle carrière als speler heeft gehad, is blij met de progressie die het team heeft geboekt onder zijn leiding. Hij gelooft dat het harde werk en de toewijding van de spelers en stafleden hun vruchten beginnen af te werpen.

De voormalige Nigeriaanse international benadrukt het belang van consistentie en discipline in het voetbal en moedigt zijn spelers aan om gefocust te blijven en hard te blijven werken om hun doelen te bereiken. Hij gelooft dat met de juiste mentaliteit en inzet, Rivers United een succesvol seizoen kan hebben en misschien zelfs de titel kan winnen.

Finidi George is een inspirerende figuur voor de spelers van Rivers United en zijn ervaring en kennis van het spel zijn van onschatbare waarde voor het team. Hij blijft hen motiveren en begeleiden om het beste uit zichzelf te halen en te streven naar succes op het hoogste niveau.

Met Finidi George aan boord als assistent-trainer, lijkt Rivers United goed op weg om een van de topclubs in de NPFL te worden. De fans zijn enthousiast over de vooruitzichten van het team en kijken uit naar wat de rest van het seizoen zal brengen. Met een veelbelovende start achter de rug, lijkt de toekomst rooskleurig voor Rivers United en hun ambitie om kampioen te worden in de NPFL.

Volledige en nauwkeurige beoordeling van de W88 bookmaker - Link naar W88 Previous post Volledige en nauwkeurige beoordeling van de W88 bookmaker – Link naar W88
De top 6 betrouwbare online kaartspellen om geld op te nemen in 2024 Next post De top 6 betrouwbare online kaartspellen om geld op te nemen in 2024