Rapport: Osimhen kan Napoli verlaten voor €90 miljoen in januari

Rapport: Osimhen kan Napoli verlaten voor €90 miljoen in januari

Victor Osimhen could leave Napoli on a permanent transfer in January, according to RAI Sport.

According to the publication, the clause is not valid for clubs in Serie A.

Osimhen linked up with Turkish Super Lig champions Galatasaray on a season-long loan deal earlier this month.

The 25-year-old rejected a transfer to Saudi Arabia Professional Football League club Al Ahli, while a move to Premier League giants Chelsea didn’t materialise.

Read Also:Europa League: Man United Will Bounce Back To Winning Ways Against Porto –Fernandes

The striker reportedly extended his Napoli contract until June 2027 before leaving the club on a temporary transfer.

The Nigeria international was recently linked with a move to Serie A giants Juventus.

Osimhen scored two goals in Galatasaray’s 3-3 draw against Kasimpasa on Saturday.

The forward, the 2022-23 Serie A best scorer, netted 76 goals in 133 games with Napoli.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Volgens recente rapporten zou de Nigeriaanse spits Victor Osimhen Napoli kunnen verlaten voor een bedrag van maar liefst €90 miljoen in de aanstaande transferperiode in januari. De 22-jarige aanvaller heeft indruk gemaakt sinds zijn komst naar de Italiaanse club in de zomer van 2020, maar er zijn nu geruchten dat hij open staat voor een vertrek.

Osimhen kwam naar Napoli vanuit het Franse Lille voor een clubrecordbedrag van ongeveer €70 miljoen en heeft sindsdien laten zien dat hij een van de meest veelbelovende jonge spitsen in Europa is. Met zijn snelheid, kracht en doelpunteninstinct heeft hij al indruk gemaakt op fans en experts over de hele wereld.

Het is echter niet ongebruikelijk voor spelers om na slechts een paar seizoenen bij een club te vertrekken, vooral als er grote clubs geïnteresseerd zijn en bereid zijn om een aanzienlijke transfersom te betalen. Napoli zou naar verluidt open staan voor het verkopen van Osimhen als het juiste bod binnenkomt, en met een prijskaartje van €90 miljoen zou dat zeker het geval zijn.

Clubs als Manchester United, Real Madrid en Chelsea worden genoemd als mogelijke geïnteresseerden in de jonge spits, die wordt gezien als een potentiële superster in wording. Als Osimhen Napoli daadwerkelijk verlaat, zou dat een grote klap zijn voor de club, maar het zou ook betekenen dat ze een aanzienlijke som geld kunnen verdienen om te investeren in nieuwe spelers.

Het is nog niet duidelijk of Osimhen daadwerkelijk Napoli zal verlaten in januari, maar de geruchten blijven toenemen naarmate de transferperiode nadert. Fans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten om te zien wat er gaat gebeuren met een van hun meest getalenteerde spelers.

Menigte stroomt toe naar MJ Arena terwijl FC Bethel Sporting de 1XCUP 2024 wint Previous post Menigte stroomt toe naar MJ Arena terwijl FC Bethel Sporting de 1XCUP 2024 wint
Masai Ujiri refutes rumors of discord with Edward Rogers, President of Toronto Raptors Next post Masai Ujiri refutes rumors of discord with Edward Rogers, President of Toronto Raptors