Dembele zal de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en PSG missen

Dembele zal de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en PSG missen

Ousmane Dembélé has been left out of Paris Saint-Germain’s squad to face Arsenal in the UEFA Champions League on Tuesday.

This is according to RMC Sport and confirmed by L’Équipe,

Dembélé has featured in all six of PSG’s league games, scoring four goals and registering four assists in that time.

He started and registered an assist during the 3-1 victory over Stade Rennais on Friday evening.

However, L’Équipe understands that, Dembélé was involved in a heated argument with head coach Luis Enrique, whose reaction has been to drop the ever-present winger for the Champions League match against Arsenal.

The disciplinary decision means that he will not travel with his teammates to London.

However, midfielder Vitinha, who has sufficiently recovered from injury and has been included in the travelling squad to face Arsenal.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Franse voetballer Ousmane Dembele zal de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en PSG missen vanwege een blessure. Dembele, die speelt voor Barcelona, heeft de afgelopen weken last gehad van een spierblessure en is nog niet volledig hersteld.

Dembele is een belangrijke speler voor Barcelona en zijn afwezigheid zal zeker gevoeld worden tijdens de wedstrijd tegen PSG. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging.

Het is nog niet duidelijk hoelang Dembele precies uit de roulatie zal zijn, maar het is duidelijk dat hij de komende wedstrijd tegen PSG zal missen. Dit is een flinke tegenvaller voor Barcelona, dat al te maken heeft met blessures van andere belangrijke spelers zoals Lionel Messi en Ansu Fati.

De afwezigheid van Dembele zal coach Ronald Koeman dwingen om andere spelers op te stellen en mogelijk zijn tactiek aan te passen. Het is een uitdaging voor Barcelona om zonder hun sterspeler toch een goed resultaat neer te zetten tegen PSG, een sterke tegenstander in de Champions League.

Fans van Barcelona zullen teleurgesteld zijn dat Dembele de wedstrijd mist, maar ze zullen ongetwijfeld hun steun blijven geven aan het team en hopen op een overwinning. Het is nu aan de andere spelers om op te staan en te laten zien wat ze waard zijn in deze belangrijke wedstrijd.

NPFL: Babaganaru betreurt thuisnederlaag van Akwa United tegen Sunshine Stars Previous post NPFL: Babaganaru betreurt thuisnederlaag van Akwa United tegen Sunshine Stars
Sparta Praag's Olatunji streeft naar uitnodiging voor Super Eagles Next post Sparta Praag’s Olatunji streeft naar uitnodiging voor Super Eagles