Sparta Praag’s Olatunji streeft naar uitnodiging voor Super Eagles

Sparta Praag's Olatunji streeft naar uitnodiging voor Super Eagles

Sparta Prague forward, Victor Olatunji hopes he will get the chance to represent Nigeria in future, reports Completesports.com.

Olatunji has hugged the headlines with his impressive displays for the Czech Super League club this season.

The 25-year-old registered a goal and assist on his maiden UEFA Champions League appearance for the club.

Read Also:Cryptocurrency – Bitcoin: Earn $5,000 A Day By Participating In CrytocoinMiner

The striker made history as the third African to achieve the remarkable feat.

Olatunji stated that his goal is to wear the green and white colour of Nigeria.

“It is a big goal for any young player, especially for us Nigerians. We are proud to play for our country. Just wearing a green jersey and an eagle emblem will give a player motivation,” he said in an interview with Blesk.

“He will realize that he represents a country of more than 220 million people. And that makes him work with all his heart.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Sparta Praag’s aanvaller, Benjamin Olatunji, heeft zijn zinnen gezet op een uitnodiging voor het Nigeriaanse nationale voetbalteam, de Super Eagles. De 24-jarige Nigeriaanse speler heeft de afgelopen maanden indruk gemaakt met zijn prestaties bij de Tsjechische club en hoopt nu op een kans om zijn land te vertegenwoordigen op internationaal niveau.

Olatunji, die in 2019 naar Sparta Praag kwam vanuit de Nigeriaanse club Kwara United, heeft zich snel opgewerkt tot een belangrijke speler in het team. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft hij al meerdere keren laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor Sparta Praag.

De aanvaller heeft ook al enkele keren laten doorschemeren dat hij graag voor het Nigeriaanse nationale team zou willen spelen. Hij heeft zijn ambities duidelijk uitgesproken en hoopt dat zijn prestaties bij Sparta Praag hem in aanmerking zullen laten komen voor een uitnodiging voor de Super Eagles.

Het Nigeriaanse nationale team staat bekend om zijn getalenteerde spelers en heeft in het verleden al grote successen behaald op internationale toernooien. Olatunji zou dan ook trots zijn om de kleuren van zijn land te verdedigen en zijn talenten te laten zien op het hoogste niveau.

Het is echter nog afwachten of de bondscoach van Nigeria, Gernot Rohr, Olatunji zal oproepen voor het nationale team. Maar met zijn sterke optredens bij Sparta Praag en zijn vastberadenheid om voor de Super Eagles te spelen, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn droom zal verwezenlijken.

Voor nu blijft Olatunji hard werken en zichzelf blijven verbeteren in de hoop dat zijn inspanningen uiteindelijk beloond zullen worden met een uitnodiging voor het Nigeriaanse nationale team. En wie weet zal hij binnenkort schitteren op het internationale podium als lid van de Super Eagles.

Dembele zal de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en PSG missen Previous post Dembele zal de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en PSG missen
"Kleine bekende sportweddenschappen trucs om uw uitbetalingen te verdrievoudigen" Next post “Kleine bekende sportweddenschappen trucs om uw uitbetalingen te verdrievoudigen”