NPFL: Dogo prijst overwinning van Nasarawa United op Ikorodu City

NPFL: Dogo prijst overwinning van Nasarawa United op Ikorodu City

Nasarawa United technical director, Kabiru Dogo says his team showed character and resilience in the win over Ikorodu City.

Anas Yusuf and Kabiru Balogun were on target for the Solid Miners in the game.

Ikorodu City got their goal through Chilaka Thankgod.

Dogo assured that his team will build on the impressive performance in subsequent games.

Read Also:Bundesliga: Akpoguma Plays 90 Minutes In Hoffenheim, Werder Bremen’s Seven-Goal Thriller

“I’m incredibly proud of our performance against Ikorodu City,” Dogo stated in a post-match interview.

“We showed character and resilience to secure this first win of the season.

“The energy was electric as every member of the team contributed to this win, and we can’t wait to build on this momentum!”.

Nasarawa United will take on Bayelsa United in their next NPFL game.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeria Professional Football League (NPFL) is een van de meest populaire voetbalcompetities in Afrika en trekt elk seizoen duizenden fans naar de stadions. Een recente wedstrijd die veel aandacht trok, was de ontmoeting tussen Nasarawa United en Ikorodu City.

Nasarawa United, onder leiding van coach Kabiru Dogo, slaagde erin om een belangrijke overwinning te behalen op Ikorodu City. De wedstrijd vond plaats op het Lafia Township Stadium en eindigde in een 2-1 overwinning voor Nasarawa United.

Coach Dogo was vol lof over zijn team na de overwinning en prees de inzet en vastberadenheid van zijn spelers. Hij benadrukte het belang van teamwork en discipline in het behalen van succes in de competitie.

De overwinning op Ikorodu City was een belangrijke stap voor Nasarawa United in hun streven naar een hoge positie in de NPFL-tabel. Het team heeft dit seizoen al indruk gemaakt met consistente prestaties en hoopt op een succesvolle campagne.

De NPFL is een competitie die bekend staat om zijn intense wedstrijden en gepassioneerde fans. De overwinning van Nasarawa United op Ikorodu City zal zeker bijdragen aan de opwinding en spanning rondom de competitie.

Al met al was de overwinning van Nasarawa United op Ikorodu City een belangrijke mijlpaal voor het team en een bevestiging van hun potentieel in de NPFL. Coach Dogo en zijn spelers zullen blijven streven naar succes en hopen op nog meer overwinningen in de rest van het seizoen.

NPFL: Remo Stars blijven ongeslagen, 3SC verslaat Heartland Previous post NPFL: Remo Stars blijven ongeslagen, 3SC verslaat Heartland
Ten Hag denkt niet aan ontslagen worden Next post Ten Hag denkt niet aan ontslagen worden