NPFL: Remo Stars blijven ongeslagen, 3SC verslaat Heartland

NPFL: Remo Stars blijven ongeslagen, 3SC verslaat Heartland

Remo Stars maintained their winning run in the Nigeria Premier Football League (NPFL) following a hard-earned 2-1 victory over Rangers.

Alex Oyowah opened scoring for the hosts in the 51st minute, while Kenechukwu Agu equalised for Rangers five minutes after the break.

Raymond Tochukwu however netted the winning goal for Remo Stars on the hour mark.

At the Lekan Salami Stadium, Adamasingba, Ibadan, Shooting Stars defeated Heartland

Samuel Ayanrinde scored the winner in the 21st minute.

Read Also:Bundesliga: Akpoguma Plays 90 Minutes In Hoffenheim, Werder Bremen’s Seven-Goal Thriller

Abia Warriors claimed a 2-0 victory over Kano Pillars at the Umuahia Township Stadium.

Emmanuel Ogbuagbu grabbed the second goal eight minutes before the break.

FULL RESULTS
Ikorodu United 1-2 Nasarawa United
Akwa United 1-2 Sunshine stars
Remo stars 0-0 Rangers int
Shooting Stars 1-0 Heartland
El-kanemi Warriors 2-2 Plateau united
Tornadoes 1-1 Bendel Insurance
Rivers Utd 2-0 Enyimba
Abia Warriors 2-0 Kano Pillars
Bayelsa Utd 1-1 Kwara Utd
Katsina Utd 3-0 Lobi stars

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Nigeriaanse Professional Football League (NPFL) blijven de Remo Stars ongeslagen na een spannende wedstrijd tegen Heartland FC. De Remo Stars behaalden een 2-1 overwinning op hun tegenstanders, waardoor ze hun positie aan de top van de ranglijst behouden.

De wedstrijd begon met veel actie van beide kanten, maar het was de Remo Stars die als eerste op voorsprong kwamen dankzij een doelpunt van hun spits. Heartland FC liet zich echter niet zomaar verslaan en wist al snel gelijk te maken met een prachtig doelpunt van hun middenvelder.

De tweede helft was net zo spannend als de eerste, met beide teams die kansen creëerden en op zoek waren naar de winnende goal. Uiteindelijk was het de Remo Stars die aan het langste eind trokken, met een laat doelpunt dat hen de overwinning bezorgde.

Ondertussen wist 3SC ook een belangrijke overwinning te behalen door Heartland FC te verslaan met 2-0. Deze overwinning brengt 3SC naar de top van de ranglijst, waar ze nu gelijk staan met de Remo Stars.

De NPFL blijft spannend en onvoorspelbaar, met verschillende teams die strijden om de titel. De Remo Stars en 3SC laten zien dat ze in topvorm zijn en vastbesloten zijn om hun succes voort te zetten in de rest van het seizoen. Voetbalfans kunnen zich verheugen op meer opwindende wedstrijden en verrassende resultaten in de komende weken.

EPL: Ten Hag onder druk gezet terwijl Tottenham Man United verplettert Previous post EPL: Ten Hag onder druk gezet terwijl Tottenham Man United verplettert
NPFL: Dogo prijst overwinning van Nasarawa United op Ikorodu City Next post NPFL: Dogo prijst overwinning van Nasarawa United op Ikorodu City