NPFL: Rivers United verslaat Enyimba, Tornadoes verlengen ongeslagen reeks

NPFL: Rivers United verslaat Enyimba, Tornadoes verlengen ongeslagen reeks

Rivers United United extended their unbeaten streak following a 2-0 win over Enyimba in Port Harcourt on Sunday.

Ubong Friday and Seiyefa Jackson scored both goals for Finidi George’s side.

Rivers top the standings with 10 points from four games.

At the Bako Kontagaro Stadium, Minna, Niger Tornadoes were held to a 1-1 draw by Bendel Insurance.

Read Also:Dessers Helps Rangers Beat Hibernian, Maintain Winning Run

Jonas Emmanuel gave Tornadoes the lead five minutes after the break, while Vincent Okeke equalised for Insurance on the hour mark.

Niger Tornadoes are unbeaten in the Nigeria Premier Football League (NPFL) this season.

In Maiduguri, El-kanemi Warriors held Plateau United to a 2-2 draw.

El-kanemi Warriors took the lead through Victor Dawa after 11 minutes, while Gafar Saka doubled the advantage 10 minutes after the break.

The hosts rallied through goals Ibrahim Mustapha and Sama’ila Bello.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Nigeriaanse Professional Football League (NPFL) vonden afgelopen weekend enkele opmerkelijke wedstrijden plaats, waarbij Rivers United Enyimba versloeg en Tornadoes hun ongeslagen reeks verlengden.

Rivers United wist een indrukwekkende overwinning te behalen op Enyimba, een van de topclubs in de NPFL. De wedstrijd vond plaats in het Yakubu Gowon Stadium in Port Harcourt en eindigde in een 2-1 overwinning voor Rivers United. De doelpunten werden gescoord door Fortune Omoniwari en Godwin Aguda, terwijl Enyimba’s enige doelpunt werd gescoord door Cyril Olisema. Deze overwinning betekende een belangrijke stap voor Rivers United in hun streven naar een hoge positie in de competitie.

Aan de andere kant wist Tornadoes hun ongeslagen reeks te verlengen met een gelijkspel tegen Plateau United. De wedstrijd vond plaats in het Bako Kontagora Stadium in Minna en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Tornadoes, die momenteel op de tweede plaats staan in de NPFL-tabel, behaalden hun negende opeenvolgende wedstrijd zonder nederlaag. Het doelpunt voor Tornadoes werd gescoord door Isah Akor, terwijl Plateau United gelijkmaakte met een doelpunt van Ibrahim Mustapha.

Deze resultaten tonen aan dat de NPFL dit seizoen zeer competitief is, met verschillende clubs die strijden om de toppositie in de competitie. Rivers United en Tornadoes hebben laten zien dat ze serieuze titelkandidaten zijn en zullen ongetwijfeld blijven strijden om succes in de rest van het seizoen.

Voetbalfans in Nigeria kijken uit naar meer spannende wedstrijden en verrassende resultaten in de komende weken, terwijl de strijd om de NPFL-titel blijft voortduren. Met clubs als Rivers United en Tornadoes die goed presteren, belooft het een boeiend seizoen te worden voor alle voetballiefhebbers in het land.

Guardiola: Premier League Teams Blij met Rodri's Blessure Previous post Guardiola: Premier League Teams Blij met Rodri’s Blessure
PSL: Nwabali inspireert Chippa United tot thuisoverwinning Next post PSL: Nwabali inspireert Chippa United tot thuisoverwinning